Επιστολή Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Μακρή για την επαναλειτουργία των σχολείων

Από τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, το Γενικό Γραμματέα Δ.Π. κ. Βασίλη Ταταρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Καρύδη και τον Ειδικό Σύμβουλο Παιδείας του Δ.Π. κ. Γεράσιμο Αγγελετάκη, για την άμεση και έμπρακτη στήριξη και μέριμνα στο έργο της Σ.Ε. όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης για την πανδημία, χορηγώντας 2.000 μάσκες την περίοδο των εγγραφών στο Διοικητικό Προσωπικό των σχολείων και 70 Ασπίδες Προστασίας προσώπου στους/στις καθαριστές/ στριες των Δημ. Σχολ. και Νηπ/γείων, ώστε να είναι ασφαλείς στην επιτέλεση του έργου των.

Η Σχολική Επιτροπή σε συνεργασία με το Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Σίσσυ Αλιγιζάκη και όλη τη Δημοτική Αρχή καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η επαναλειτουργία των Σχ. Μον. Α/θμιας Εκπ/σης, στην 1η Ιουνίου 2020, να γίνει με τη μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία μαθητών, εκπ/κών και λοιπού προσωπικού, διαθέτοντας μάσκες, γάντια και ποδιές μιας χρήσεως, αντισηπτικά και ειδικά θερμόμετρα.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά και στον άμεσο και άξιο συνεργάτη μας Γιάννη Μακρή για τις άοκνες και ευγενείς προσπάθειες που κατέβαλαν.

Η Παναγιά μας να σκεπάζει όλα τα Σχολεία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.