Επιστολή Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κου Ν. Μανεσιώτη προς τα Μέλη

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας μου ως Πρόεδρος του Εμπορικού μας Συλλόγου, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατά τα έξι αυτά χρόνια.

Μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για όλους μας που, εκτός των άλλων, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε το αποκορύφωμα της 10ετούς κρίσης, τα capital controls, την μεγάλη πτώση του τζίρου στα καταστήματά μας, καθώς και όλες τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας που δυστυχώς παραμένουν σε εξέλιξη χωρίς να γνωρίζει κανένας για πόσο καιρό ακόμα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο τίμησε την ψήφο σας, προσπαθώντας πάντα να είναι κοντά στα προβλήματα του κλάδου μας και ανταποκρίθηκε με έμπρακτο ενδιαφέρον σε κάθε αίτημα που ερχόταν στη γραμματεία μας. Σε πολλά επιτύχαμε και βέβαια σε μερικά άλλα δεν τα καταφέραμε .

Όμως, η συλλογική μας προσπάθεια μας πείσμωσε και μας βοήθησε στο να μάθουμε, να γίνουμε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, γεγονός που θα αποτελέσει θετική παρακαταθήκη για τη συνέχεια του έργου του Εμπορικού μας Συλλόγου.

Σας καλώ να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε και να στηρίξετε με την ψήφο σας αυτό το έργο στις Εκλογές του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, με την δυνατότητα να ψηφίσετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή και παραδοσιακά, με την φυσική σας παρουσία, επιλέγοντας ανάμεσα σε 34 άξιους συναδέλφους με επικεφαλής τον Θοδωρή Καπράλο.

Στο προσεχές διάστημα είναι πολλές οι αλλαγές που περιμένουμε στην πόλη μας, όπως το νέο Open Mall, η έλευση του Τράμ και του Μετρό, η ολοκλήρωση των επενδύσεων του ΟΛΠ, η ανακατασκευή του Πύργου, η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, η μεταφορά του παζαριού, η σχεδιαζόμενη αγορά τροφίμων και άλλα.

Παράλληλα, οι παρεμβάσεις μας και οι προτάσεις μας θα είναι πιο πολύ από αναγκαίες στη χάραξη του οικονομικού σχεδιασμού της Κυβέρνησης .

Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας.

Με πολύ εκτίμηση και ένα μεγάλο Ευχαριστώ,

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.