Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς προς τα Μέλη του για τη λειτουργία του λιανεμπορίου με τη μέθοδο «click away»

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν λίγο για παράταση κλειστών καταστημάτων και η είδηση για τη λειτουργία του λιανεμπορίου με τη μέθοδο «click away», μας γέμισε αγανάκτηση, φόβο, ερωτηματικά και κυρίως αγωνία για το μέλλον των καταστημάτων μας.

Θεωρούμε εμπαιγμό από πλευράς Κυβέρνησης το άνοιγμα μικρών καταστημάτων με την εντελώς ανεδαφική και ανεφάρμοστη λύση του «click away», αφού τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουμε τις προϋποθέσεις ή την ηλεκτρονική παρουσία για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη μέθοδο που μας επιβάλλεται.

Ενώ ήμασταν πραγματικά τέλεια προετοιμασμένοι, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες των πελατών μας και κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν να κρατηθούμε όρθιοι, δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεχόμαστε απροστάτευτοι ένα συντριπτικό χτύπημα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, σαν μια γροθιά, θα σταθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους μας, συνεχίζοντας να παλεύουμε προς κάθε κατεύθυνση και εξαντλώντας κάθε μας προσπάθεια, για να δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια  που θα μας ζητηθεί.

Είναι δύσκολο για όλους μας, το γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ακόμη πως ενωμένοι  μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.

Είμαστε όλοι στη διάθεσή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.