Επίσκεψη στην Ελλάδα & στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Νότιγχαμ Φόρεστ

Οι Γκάρι Μπραζίλ (προπονητής της Ακαδημίας) και Κρις ΜακΓκουέιν (βοηθός προπονητή), βρέθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη 21 και 22/10 αντίστοιχα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και περιηγήθηκαν στους υπερσύγχρονους χώρους του Ρέντη από τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Θρύλου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεις και ιδέες για τις πιο σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, αφού τα δύο κλαμπ διατηρούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Μετά την περσινή επίσκεψη (Ιούλιος-Αύγουστος 2019) και πραγματοποίηση της προετοιμασίας της Κ19 του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο της Φόρεστ, διαδικτυακές συναντήσεις τον καιρό της καραντίνας, σειρά πήρε ο ερχομός των ανθρώπων του ιστορικού αγγλικού συλλόγου στον Πειραιά.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Αντώνης Πίκουλας, ο Τεχνικός Διευθυντής, Θοδωρής Ελευθεριάδης και ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, ανέλαβαν να ξεναγήσουν τους ανθρώπους της Φόρεστ σε κάθε τμήμα του προπονητικού κέντρου μας, ενώ παρακολούθησαν από κοντά προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Οι Γκάρι Μπραζίλ και Κρις ΜακΓκουέιν έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από όσα είδαν αλλά και από τη φιλοξενία των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με την ανταλλαγή δώρων και φανελών να ολοκληρώνει την όμορφη επίσκεψη.

Ο Γκάρι Μπραζίλ ανέφερε μάλιστα σχετικά:

«Είναι πολύ όμορφο που επισκεφθήκαμε το Ρέντη και είδαμε όλο τον εξοπλισμό του Ολυμπιακού. Με τον ισχυρό δεσμό που έχει δημιουργήσει ο κ. Μαρινάκης ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι πολύ ευχάριστο να μπορούμε να βλέπουμε πώς δουλεύει η Ακαδημία αλλά και η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις. Θέλουμε να δυναμώσουμε και να συσφίξουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και των ανθρώπων των δύο Ακαδημιών. Οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές και είναι πολύ σημαντικό που ήρθαμε μέχρι εδώ. Καταλαβαίνουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι επιτυχημένος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θέλουμε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά σε επίπεδο φιλοσοφίας, για το πως εξελίσσουμε τους παίκτες, πως αποκτούν αυτοί αξία στην πορεία αλλά και το πως οι παίκτες ερχόμενοι είτε από τη μία είτε από την άλλη ακαδημία, έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.