Εντυπωσιακό αποχαιρετιστήριο πάρτυ, από τον Πολιστικό Σύλλογο «Εν Πειραιεί»

Το αναμενόμενα επιτυχημένο χθεσινό αποχαιρετιστήριο πάρτυ, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του Συλλόγου καθώς η προσέλευση των φίλων ήταν πολυπληθής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Δουρέκα σε σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που αγκαλιάσαν από την αρχή αυτή την προσπάθεια και τους διαβεβαίωσε πως όλο αυτό το ταξίδι είναι μόνο η αρχή. Έπονται ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα σας εκπλήξουν με γνώμονα πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις και τις ευχάριστες στιγμές στη ζωή μας, τόνισε.

Το γέλιο, οι ανταλλαγές απόψεων, τα εδέσματα από τους δεκάδες χορηγούς και τα Μέλη του Συλλόγου, είχαν την τιμητική τους, μέχρι που ξεκίνησε η ζωντανή μουσική με τους στίχους της Μαρίας Γκουτζαμάνη και ξεσήκωσε το πλήθος με τις μελωδίες του. Ο χορός κρτάτησε μέχρι αργά το βράδυ!

Μεταξύ των Φίλων που παρευρέθησαν ξεχωρίσαμε, τον Βουλετή Α’ Πειραιώς & Νήσων Νικόλαο Μανωλάκο, τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Γιάννη Μελά, Γιάννης Βλοντάκης,  τον Αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού Δ. Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Πολιτευτή κο Ανδρέα Βροντάκη, τον Πολιτευτή Λευτέρη Χρυσοφάκη, τον Δ/νοντα Σύμβουλο ΕΤΕΑΑ κο Σπύρο Σπυρίδων, τον κο Οικονόμου Στάθη Γραμματέα Νομαρχιακής Πειραιά, τον Πρόεδρο της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Μελά Λεωνίδα, από τη ΔΗ.ΡΑ.Π την μουσικοσυνθέτη Σταυρούλα Μέντη, από το Σύλλογο Γυναικών ΙΡΙΔΑ την κα Σουλτάνα Σουλουτζόγλου, από το Σύνδεσμο Γυνακιών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου η Αντιπρόεδρος Ρεθύμνου κα Μαίρη Κυδωνάκη, από το Σύλλογο Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου την Πρόεδρο Μαρία Καλογεράκου και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Βάσω Γανοτοπούλου και από το Σύλλογο Σπετσιωτών την κα Μαρία Βώκου.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα δυναμικοί και να μας προσφέρουν ιδιαίτερες εκδηλώσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.