Εμπορικός Σύλλολος Πειραιώς: “Δωρεάν -μέσω επιδότησης- δημιουργία E-Shop”

Σας υπενθυμίζουμε,  ότι σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, προχωράμε σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη των μελών μας, ώστε να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ, μέσω επιδότησης έως 5.000 €, το δικό τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (e-shop).

Ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας, αναλαμβάνουν δωρεάν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας υποβολής, παρακολούθησης και ολοκλήρωσης του φακέλου για το πρόγραμμα e-λιανικό.

Επιπλέον, προσφέρονται υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop και εξειδικευμένο πλάνο marketing για το κάθε κατάστημα ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουν τα καταστήματα της πόλης μας  να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Tη δεδομένη εποχή, που η διαδικτυακή παρουσία μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι πλέον απαραίτητη και το ηλεκτρονικό εμπόριο κατακτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, αξίζει και πρέπει να ξεκινήσουμε ή να διευρύνουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη παροχή  είναι μονόδρομος διεξόδου από την κρίση που βιώνουμε, προσφέροντας μεγάλη ανάσα και ελπίδα στις επιχειρήσεις μας . Ας την εκμεταλλευτούμε.

Επειδή το διάστημα υποβολής προτάσεων είναι από 22/2 έως 24/3/2021, περιμένουμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη γραμματεία του Συλλόγου μας, τηλ. 210 4176 318, fax 210 4138 486, e mail: espireas@otenet.gr, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες υλοποίησης του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                 ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.