Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Δήλωση συμμετοχής για E-shop & Πλατφόρμα Ε.Σ.Π.

Σας ενημερώνουμε, ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή Ημερίδα για τη δράση ΕΣΠΑ e-λιανικό, που διοργανώσαμε χθες 23/2 με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, με σκοπό τη στήριξη των μελών μας, ώστε να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ, μέσω επιδότησης έως 5.000 €, το δικό τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (e-shop).

Η κ. Α. Ζαχαράκη, Διευθύντρια του Κ.Σ.Ε. ενημέρωσε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιχορήγησης υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος, τις επιλέξιμες δαπάνες, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή φακέλλου κ.α.

Ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας, θα αναλάβουν δωρεάν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, για την υποβολή, παρακολούθηση και ολοκλήρωση του φακέλου για το πρόγραμμα, συνδυαστικά με την προσφορά υπηρεσιών σχεδιασμού και διαχείρισης του e-shop και εξειδικευμένου πλάνου marketing για το κάθε κατάστημα ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουν τα καταστήματα της πόλης μας  να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Παράλληλα, θα δοθεί στα μέλη μας η δυνατότητα ένταξης της επιχείρησής τους στην ψηφιακή πλατφόρμα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, μια ενέργεια που θα ενισχύσει σημαντικά τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, θα στηρίξει και θα προβάλλει την πειραϊκή αγορά και θα δημιουργήσει ένα νέο κανάλι συναλλαγών των καταστημάτων με τους πελάτες τους.

Επειδή ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων και καταληκτική ημερομηνία είναι η 24/3/2021, σας περιμένουμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη γραμματεία μας, τηλ. 210 4176 318, fax 210 4138 486, e mail: espireas@otenet.gr, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, να επικοινωνήσει μαζί σας ο αρμόδιος σύμβουλος και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες υλοποίησης του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                 ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.