Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ανιματέρ στην αγορά του Πειραιά

Σας ενημερώνουμε, ότι o Δήμος Πειραιά ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για την στήριξη της πειραϊκής Αγοράς και την τόνωση της “click away” κατανάλωσης τις μέρες των γιορτών, έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με το Σύλλογό μας την εξής δράση:

Την παραμονή Χριστουγέννων 24/12 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12, ανιματέρ θα επισκεφθούν  την Αγορά του Πειραιά για να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους και όπως και οι υπόλοιποι καταναλωτές, θα περιμένουν για τις «click away» αγορές τους έξω από τα καταστήματα της πόλης μας, πάντα στο πλαίσιο των μέτρων που ισχύουν για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας .

Παράλληλα, θα είναι εφοδιασμένοι με πάνινες τσάντες με το μήνυμα : «ΣτηρίΖΩ την αγορά του Πειραιά».

Τα είδη που ενδιαφέρονται να αγοράσουν, αποτυπώνονται στο συνημμένο κατάλογο που σας διαβιβάζουμε συνημμένα.

Εάν ενδιαφέρεστε να είναι και το δικό σας καταστήματα ένα από αυτά που θα επιλέξουν οι ανιματέρ για τις γιορτινές αγορές τους, παρακαλούμε ενημερώστε τη γραμματεία του Συλλόγου μας έως την Τρίτη το πρωϊ 22/12, τηλ. 210 4176 318, e mail: espireas@otenet.gr, fax 210 4138 486, ώστε δίνοντας τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησής σας, (Επωνυμία, είδος, Δ/νση, τηλ. κ.λπ.) να συμπεριληφθείτε στη λίστα των καταστημάτων που θα τους κοινοποιήσουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                 ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Ενδεικτικός κατάλογος καταστημάτων για την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.