Εμπορικός Σύλλογος: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης σε θέματα digital marketing & εξαγωγών

Με την παρούσα, σας ενημερώνουμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα DiVET, στο οποίο συμμετέχει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς και αφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση 23 ατόμων σε θέματα digital marketing και εξαγωγών.

Την εκπαίδευση έχει αναλάβει το ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ και αποτελείται από 480 ώρες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικών μαθημάτων με τους καθηγητές του προγράμματος και μέσω e-learning.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα και στους υπολογιστές, επιπλέον όλοι οι συμμετέχοντες είναι σχετικοί με το αντικείμενο (κάποιοι με το digital marketing ενώ άλλοι με τις εξαγωγές) και έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γιατί θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνδυάσουν τους δύο παραπάνω κλάδους σε μια περίοδο που οι ψηφιακές υπηρεσίες αλλά και οι εξαγωγές βρίσκονται σε ανάπτυξη.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρήσεων, καθώς το πρόγραμμα σπουδών έχει διαμορφωθεί με τη συνεργασία επιχειρηματιών και καθηγητών.

Σε αυτή την φάση αναζητούνται επιχειρήσεις στις οποίες θα μπορούσαν να εργαστούν οι εκπαιδευόμενοι και ίσως να παραμείνουν στην επιχείρηση καλύπτοντας μια θέση εργασίας πολύ περιζήτητη.

Η απασχόλησή τους θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε 480 ώρες, οι οποίες αναλύονται σε 2,4 μήνες εργασίας όταν πρόκειται για πλήρη απασχόληση (8 ώρες και 5 ημέρες/εβδομάδα), ενώ όταν πρόκειται για μερική απασχόληση 6 ώρες ημερησίως η διάρκεια απασχόλησης εκτείνεται σε 3,2 μήνες αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απασχολήσετε άτομα από το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην επιχείρησή σας, μπορείτε για περισσότερες λεπτομέρειες να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΣΒΑΠ Τηλ.: 2103392567, Φαξ: 2103631720, Email: svap@svap.gr 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα σπουδών που θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες του προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.