Εκδήλωση Μνήμης & Τιμής προς τους πεσόντες στην Μάχη της Κρήτης & επιμνημόσυνη δέηση στον Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, – τηρώντας ευλαβικά όλους τους κανόνες ασφαλείας λόγω των συνθηκών- η λιτή εκδήλωση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ»,  Μνήμης & Τιμής προς τους πεσόντες της Μάχης της Κρήτης & η Επιμνημόσυνη Δέηση στον Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο στην πλατεία Κοραή.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Αδελφότητας,  κος Θεόδωρος Τσόντος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε την ανάγκη πραγματοποίησης της λιτής αυτής εκδήλωσης καθώς όπως ανέφερε «είναι υποχρέωση όλων μας να Τιμούμε τους Ήρωες μας καθώς πρέπει η δύναμη και η πίστη τους προς την Πατρίδα να μεταλαμπαδεύεται σε όλους μας και ειδικότερα στις νέες γενιές» Να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νέοι» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε με κάθε Τιμή η επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου, η κατάθεση στεφάνων, ο ψαλμός του Εθνικού μας Ύμνου που δημιούργησε αισθήματα υπερηφάνειας και η απαγγελία στίχων προς τον Εθνάρχη από τα Μέλη της Αδελφότητας!

Εκτός των άλλων, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Χρ. Μπουτσικάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σίσσυ Αλιγιζάκη, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας που είχε και την επίβλεψη της τήρησης των κανόνων ασφαλείας Κυριακή Μπουρδάκου, ο Πρόεδρος της Β’ Δημοτικής Κοινότητας Αλέξανδρος Νανόπουλος, Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Μακρής, η Πολιτευτής Α’ Πειραιά & Νήσων και Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελλάς (Ελίνα) Βερυκάκη, η Υπ. Σύμβουλος Μαρία Ψυχαράκη, Μέλη και Φίλοι της Αδελφότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.