ΕΕΠ – Σεμινάριο: “Βραχυχρόνιες Μισθώσεις Ακινήτων – Airbnb”

Σας ενημερώνουμε ότι, υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, διοργανώνεται από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό dp studies” επίκαιρο Σεμινάριο με θέμα: “Βραχυχρόνιες Μισθώσεις Ακινήτων – Airbnb”.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 15-02-2019 από τις 09:00 έως 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που εδρεύει στην οδό  Αγ. Κων/νου 3, Πειραιάς (2ος όροφος).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές κατοικιών που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους αύξησης του εισοδήματός τους μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης, σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως η Airbnb, καθώς και σε όσους αξιοποιούν ήδη τουριστικά το ακίνητο τους αλλά θα ήθελαν έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση από επαγγελματίες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το φορολογικό, νομικό, και ασφαλιστικό πλαίσιο στη βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων και η απόκτηση τεχνικών και πρακτικών γνώσεων για την αξιοποίηση και διαχείριση της κατοικίας με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Εισηγητές Σεμιναρίου

Καμμή Νατάσα – Ιδιοκτήτρια κέντρου πληροφορικής με 25ετή εμπειρία στην εκπαίδευση πληροφορικής και στην διοργάνωση σεμιναρίων επαγγελματικής κατάρτισης. Από το 2013 ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό και διαθέτει έναν ξενώνα στην Μύκονο, με το καθεστώς της βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω της Airbnb, της Homeaway κ.α. Επίσης διαχειρίζεται τουριστικές επιχειρήσεις για την προώθησή τους στις πλατφόρμες μίσθωσης καταλυμάτων.

Παπαματθαιάκης Δημήτρης  — Διευθυντής σπουδών Εκπαιδευτικού Ομίλου dp studies – Επιστήμονας πληροφορικής – Απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ραγκαβάς Μιλτιάδης – Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και συγχρόνως Εξειδικευμένος Σύμβουλος  Ασφαλιστικών Προγραμμάτων για τουριστικά καταλύματα.

Από το αρχικό κόστος του σεμιναρίου ύψους 200€, εξασφαλίστηκε η τιμή των 130, ενώ ειδικά για:

Μέλη του Ε.Ε.Π.: 95 (με την επίδειξη αποδεικτικού μέλους Επιμελητηρίου)

Φοιτητές & Ανέργους: 95€ (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της φοιτητικής ταυτότητας)

Για τις Επιχειρήσεις: Χρηματοδότηση έως και 100% από το ΛΑΕΚ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του οργανισμού “dp studies”: 2810-240024 και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά: 210-4121503, καθώς και στον σύνδεσμο:  https://bit.ly/2Om7Jsa

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά                                                                                                     

Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.