Εγκαίνια Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά & τελετή παράδοσης των Αιθουσών Λαϊκής Μουσικής

Εγκαίνια Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και τελετή παράδοσης των Αιθουσών Λαϊκής Μουσικής «Γιώργος Μαζωνάκης»

Ο Πειραιάς αποκτά έναν νέο χώρο πολιτισμού

Ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. εγκαινιάζει το νέο παράρτημα του  Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά με στόχο να αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη μας.

Πρόκειται για έναν νέο χώρο  μουσικής εκπαίδευσης στην καρδιά του Πειραιά, ο οποίος αποτελείται από δύο ορόφους, διαθέτει σύγχρονες, λειτουργικές αίθουσες και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους φιλότεχνους και όλους όσοι αγαπούν την μουσική.

Τα  εγκαίνια  του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου  στις 18:00 (Αλκιβιάδου 126).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η  τελετή παράδοσης των Αιθουσών Λαϊκής Μουσικής «Γιώργος Μαζωνάκης» παρουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ο οποίος εξόπλισε με μουσικά όργανα λαϊκής μουσικής το νέο παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Δημοτικό  Ωδείο Πειραιά ενδυναμώνει τον ρόλο του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και διευρύνει τη λειτουργία του.   Μετά τα εγκαίνια της νέας σκηνής «Ωμέγα» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, εγκαινιάζουμε έναν ακόμη σύγχρονο χώρο πολιτισμού στην καρδιά της πόλης μας. Το Δημοτικό Ωδείο αποτελεί έναν Οργανισμό με μεγάλη προσφορά στην καλλιτεχνική μουσική παιδεία του Πειραιά αλλά και ευρύτερα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου σπουδές σε όλα τα είδη της μουσικής και σε όλα τα βασικά μουσικά όργανα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος τήρησε την υπόσχεσή που έδωσε σε πρόσφατη συναυλία του στον Πειραιά να στηρίξει την ανάπτυξη του Ωδείου, εξοπλίζοντας με μουσικά όργανα τις νέες αίθουσές του. Ως  Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε  πρωτοβουλίες, για την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού στον Πειραιά και θα ήθελα να καλέσω τους νέους, αλλά και όλους όσοι αγαπούν τη μουσική να εμπιστευθούν το Πρότυπο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.