Είναι πλέον θεσμός…

Είναι πλέον θεσμός… ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!

Μετά από επιθυμία πολλών συμπολιτών μας, προκειμένου να στολιστούν τα γραφεία τους με Πειραιώτικη αύρα, δημιουργήσαμε και φέτος (για 7η συνεχόμενη χρονιά) την επετειακή μας έκδοση. Έχει γίνει πλέον θεσμός το ετήσιο ημερολόγιο του www.zostonpirea.gr (Ζω στον Πειραιά)

Σκοπός μας να ανοίξουμε ένα νέο μονοπάτι επικοινωνιακής πληροφόρησης με σημείο αναφοράς τις αξίες και τις ανάγκες που εκφράζουν την επιχειρηματική ζωή της πόλης μας.

Στόχος μας, η άρτια διαχείριση και αμεσότητα πληροφοριών αγοράς, αγκαλιάζοντας τις προκλήσεις της νέας οικονομίας, πάντα, παρέα με τους Φίλους και Υποστηρικτές της ιδέας μας.

Ευχή μας προς τον κάθε αποδέκτη, η αξιοποίηση της κάθε ημερολογιακής σελίδας να έχει δημιουργικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τους Φορείς & Επιχειρηματίες της πόλης μας που προβλήθηκαν. Χωρίς την συμπαράστασή τους, η παρούσα έκδοση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Οι δημιουργοί του «Ζω στον Πειραιά» θα είμαστε πάντα δίπλα σας με ήθος και συνέπεια στηρίζοντας και προσθέτοντας Αξία στην επιχείρησή σας.

Το ημερολόγιο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.