Δωρεάν σεμινάρια για τα Μέλη του Ε.Σ.Π. με τίτλο «Οδηγός ψηφιακού μετασχηματισμού για ΜμΕ»

Δεδομένης της αναγκαιότητας της ψηφιακής  μετάβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να προχωρήσουν στα επόμενά τους βήματα, διοργανώνουμε σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για τα μέλη του Συλλόγου μας με τίτλο «ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜμΕ» την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρες 5.00 έως 9.00 μ.μ. , στις εγκαταστάσεις του οδός Φίλωνος 39 .

  • Σεμινάριο για αρχάριους (5.00-7.00 μ.μ.) με σκοπό την κατανόηση των βασικών εννοιών, αλλά και των ωφελειών που ενέχει ο ψηφιακός μετασχηματισμός για την κάθε επιχείρηση και
  • Σεμινάριο για προχωρημένους (7.00–9.00 μ.μ.) που αφορά όσους έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και χρειάζονται κατεύθυνση προς συγκεκριμένα εργαλεία που θα τους εξυπηρετήσουν – αναλόγως στον τομέα που δραστηριοποιούνται – αλλά και κοστολόγια.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, εφόσον επιθυμούν, να παρακολουθήσουν και τα δυο σεμινάρια.

Ειδικότερα θα αναφερθούν τα ακόλουθα:

Ποια είναι τα κατάλληλα εργαλεία ανά τομέα, case studies με τη χρήση τους, αλλά και προτάσεις για εργαλεία, όπου υπάρχουν.

Όσο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μετασχηματισμού, θα γίνει αναφορά και στα δυο group. Επίσης θα αναφερθούν εργαλεία τιμολόγησης συστήματα CRM, για κάθε επιχείρηση όπως επίσης και εργαλεία logistics .

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση που ακολουθεί και να την στείλετε στα γραφεία του ΕΣΠ έως την Παρασκευή 23/9, είτε μέσω φαξ 210 4138486, είτε μέσω e-mail espireas@otenet.gr. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ. 210 4176 318.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.