Δράση του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά & Νήσων για τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων , στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται για τη συμβολική Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στην πλατεία Κανάρη, την οποία ευγενικά μας πρόσφερε ο Δήμος Πειραιά, δίπλα στο εμβληματικό ρολόι του Πειραιά , στο γραφικό Πασαλιμάνι.

Στις αποχρώσεις του μπλέ, του διεθνούς χρώματος του Διαβήτη, υπό τους ήχους των όμορφων μελωδιών της μουσικής μας μπάντας, συνομιλήσαμε και ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας , με στόχο την ευαισθητοποίηση τους έναντι του Σ.Δ.

Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα και εμείς το απολαύσαμε!!!Στη συντροφιά μας ο Αντιδήμαρχαος και Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου του Τζανείου Νοσοκομέιου, κος Αλέξανδρος Καμαράτος, ο Ποδίατρος κος Ελευθέριος Στυλιανέλλης, ο Γ. Γιατρός κος Τάκης Κωσταντινόπουλος.

Κοντά μας βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας. Ανάμεσα τους οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πειραιά και του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων του Αιγαίου καθώς και ο Πρόεδρος Καλαβρυτινών Πειραιά, κος Χρονόπουλος. Τη δράση μας επίσης πλαισίωσαν η κα Λίνα Αθανασίου και η κα Ζωή Στεργίου – Κεχαγιά, από την Β΄Κοινότητα Πειραιά. Την παρέα μας μεγάλωσαν η Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Ελίνα Βερυκάκη και οι συντάκτες ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης κα Κλαίρη Παπαγεροθέου και ο κος Δημήτρης Ζαρίφης.

Ιδιαίτερα τιμητική για εμάς ήταν η παρουσία του Βουλευτή Πειραιά , του κου Νίκου Μανωλάκου καθώς και του κου Λεωνίδα Μανωλάκου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς τον Δήμαρχο της πόλης μας, τον κο Γιάννη Μώραλη για την ολοπρόθυμη ανταπόκριση και τη στήριξη της δράσης μας , αλλά κια όλους τους συνεργάτες του, που συνέβαλαν στην υλοποίηση της.

Η Παγκόσμια Ημέρα σίγουρα δεν είναι αρκετή για την αναχαίτιση της σύγχρονης πανδημίας, του Σ.Δ..Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, η Πολιτεία, οι πάσχοντες, οι Φορείς να δώσουμε και στις υπόλοιπες 364 ημέρες τον ίδιο χαρακτήρα….γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.