Διαδικτυακή μουσική παράσταση «Τα θαύματα των Χριστουγέννων» με τον Σταμάτη Κραουνάκη & την Σπείρα-Σπείρα

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.), στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων #HomeforChristmas, θα παρουσιάσει  τον συνθέτη και δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη και την ομάδα Σπείρα – Σπείρα,  το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00,  σε ένα Facebook Live special Storytelling Concert.

Ο σπουδαίος δημιουργός, εμπνευσμένος από τον «Ευτυχισμένο Πρίγκιπα» του Όσκαρ Ουάιλντ θα ερμηνεύσει με στίχους και μουσική, κομμάτια του βιβλίου με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

«Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή μουσική παράσταση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα – Σπείρα, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Είναι σημαντικό σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία να προσφέρουμε με τις εορταστικές διαδικτυακές μας δράσεις στιγμές χαράς και αισιοδοξίας στους Πειραιώτες. Ως  Δημοτική Αρχή, κληθήκαμε τα φετινά Χριστούγεννα να ισορροπήσουμε, λόγω των ειδικών συνθηκών όπως έχουν διαμορφωθεί, μεταξύ της πανδημίας, που ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα και της επιθυμίας μας να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στους δημότες και στους πολίτες σε όλη την Ελλάδα.  Πιστεύω ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη και εύχομαι σύντομα να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε και την επόμενη χρονιά να  επανέλθουμε σε μια κανονικότητα και να γιορτάζουμε όλοι μαζί στην πόλη μας».

FACEBOOK EVENT:

https://fb.me/e/76yxS01I2

OFFICIAL TRAILER

https://youtu.be/tWcrZ2Uw75c

Συντελεστές:

Σταμάτης Κραουνάκης, μαζί του οι: Δημήτρης Ανδρεάδης, Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Βάϊος Πράπας, Γιώργος Ταμιωλάκης, Γιώργος Στιβανάκης

Σκηνοθεσία, Δ/νση παραγωγής: Λουμάκης Άρης

Κάμερες: Πάνος Τουρκίστας

Ηχοληψία : Γιώργος Τσοτσόρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.