Διήμερο Συνέδριο «Maritime Innovative Network of Education for Emerging Maritime Issues»

MINE-EMI

MARITIME INNOVATIVE NETWORK of EDUCATION

for EMERGING MARITIME ISSUES

Project 2019-1-TR01-KA203-077463

 Ο Δήμος Πειραιά δια της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης διοργανώνει ένα διήμερο συνέδριο, ενδιαφερομένων φορέων για αναδυόμενα θέματα στον τομέα της Ναυτιλίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Maritime Innovative Network of Education for Emerging Maritime Issues» (MINE-EMI).

 Το έργο επικεντρώνεται στην εκπόνηση ενός συνεργατικού μεταπτυχιακού προγράμματος (Joint Master Program), με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης. Στόχος του προγράμματος είναι να καλύψει το κενό μεταξύ της παρεχόμενης εκπαίδευσης και των σύγχρονων απαιτήσεων του ναυτιλιακού τομέα, όπως ανεδείχθησαν από εκτεταμένη έρευνα που προηγήθηκε.

 Πέραν του Δήμου μας, το πρόγραμμα απαρτίζεται από τους παρακάτω φορείς, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετέχουν στο συνέδριο δια ζώσης και διαδικτυακά:

  • Πανεπιστήμιο T. C. Piri Reis (Τουρκία) – Επικεφαλής εταίρος
  • Ναυτική Ακαδημία Nikola Yonkov Vaptsarov (Βουλγαρία)
  • Πανεπιστήμιο CONSTANTA MARITIME UNIVERSITY (Ρουμανία)
  • Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ελλάδα)
  • MARINE CLUSTER BULGARIA SDRUZHENIE (Βουλγαρία)
  • CONFERENCE DES REGIONS PERIPHERIQUES MARITIMES D΄ EUROPE ASSOCIATION (Γαλλία)

 Στην εν λόγω διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 12:15- 14:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και  την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00-19:00 στο Μέγαρο του ΟΛΠ,  αναμένεται να προσέλθουν εξέχοντες ομιλητές και ενδιαφερόμενοι από τον χώρο της Ναυτιλίας, καθώς επίσης και σπουδαστές των ναυτιλιακών τομέων δημοσίων και ιδιωτικών Σχολών. Οι ομιλίες θα δοθούν στην Αγγλική γλώσσα.

Για την είσοδο στην αίθουσα θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων ως προς τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να παρευρίσκονται, απαραίτητη είναι επίσης η  προεγγραφή των ενδιαφερομένων  να συμμετέχουν στους παρακάτω συνδέσμους:

https://forms.gle/pYe4vYseN3dsTj4h7  για την Πέμπτη 11-11-2021 (δυνατότητα παρακολούθησης  μέσω zoom)

https://forms.gle/3cDBRctpTstA4BTp6  για την Παρασκευή 12-11-2021 (μόνο με φυσική παρουσία στο Μέγαρο του ΟΛΠ).  Ώρα προσέλευσης 15:30-16:00

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.