Δηλώσεις Μώραλη, ΠΑΕ Ολυμπιακού & Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού για την απώλεια του Νίκου Αλέφαντου

Γιάννης Μώραλης:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου. Ήταν μια εμβληματική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε για δεκαετίες, αρχικά ως παίκτης και κυρίως ως προπονητής.

Στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του εργάστηκε στις περισσότερες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και στον Ολυμπιακό, όπου ήταν προπονητής το 1983, το 1994 και τελευταία φορά το 2004.

Ήταν ένας άνθρωπος του λαού, αυθεντικός, που αγαπούσε με πάθος το ποδόσφαιρο. Ο αυθορμητισμός και ο εκρηκτικός του χαρακτήρας θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη και στην καρδιά μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αντίο Νίκο Αλέφαντε».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Νίκο Αλέφαντο.

O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…

 

Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού 

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη και ιστορική μορφή του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη τους Έλληνες φιλάθλους.

Ο Νίκος Αλέφαντος έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, έχοντας αγωνιστεί και προπονήσει τις περισσότερες ελληνικές ομάδες, ενώ για τρεις διαφορετικές περιόδους διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο Νίκος Αλέφαντος υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς συμμετέχοντας σε πολλές εκδηλώσεις. Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα τιμήσει με στεφάνι τον σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή και προπονητή, που είναι πλέον στο πάνθεον των μεγάλων μορφών της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.