Γραμματούπολη (Κέντρο Μελέτης)

Ένας παραμυθένιος ζεστός και ασφαλής χώρος, δημιουργημένος με αγάπη για τα παιδιά, μεράκι και πολλά όνειρα, κατάλληλα διαμορφωμένος για την καθημερινή οργάνωση και μελέτη όλων των σχολικών μαθημάτων του Δημοτικού, δημιουργικά, ευχάριστα, με μέθοδο και γνώση!

Εξειδικευμένοι και έμπειροι παιδαγωγοί στέκουν απρόσκοπτα δίπλα στα παιδιά, όχι μόνο μεταφέροντας γνώσεις και προετοιμάζοντάς τα κατάλληλα για την επόμενη σχολική ημέρα, αλλά ταυτόχρονα αποσυμπιέζοντας το βαρύ καθημερινό τους πρόγραμμα, μαθαίνοντάς τα τον προγραμματισμό και την αγάπη για το διάβασμα.

Διαδραστική διδασκαλία μαθημάτων, σύγχρονα εποπτικά μέσα, εξατομικευμένη ψυχοπαιδαγωγική συμβουλευτική, συστηματικός έλεγχος και καθημερινή συμβουλευτική ενημέρωση της σχολικής πορείας των μαθητών εξασφαλίζουν την άρτια πολύπλευρη κάλυψη των αναγκών κάθε μαθητή, αλλά και των γονιών τους!

Η άψογη και συνεχής συνεργασία με τους γονείς όλων των μαθητών μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αγάπη μας για τα παιδιά! Η κατάκτηση γνώσεων παράλληλα με την ανάπτυξη της κοινωνικοποίησης, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την φιλοσοφία μας!

Το πρότυπο Κέντρο Η/Υ για παιδιά και ενήλικες που λειτουργεί παράλληλα στην Γραμματούπολη παρέχει όλες εκείνες τις δεξιότητες στην πληροφορική που χρειάζονται μαθητές, ενήλικες και επαγγελματίες. Λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως εξεταστικό κέντρο, αποκτούνται αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο πάροχο Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη “Vellum Global Educational Services Α.Ε. – Cambridge Associate, καλύπτοντας ολόπλευρα και ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη πληροφορικής, μικρών και μεγάλων.

Στόχος μας η σωστή διαπαιδαγώγηση, η ομαλή κοινωνικοποίηση, αλλά και η καλλιέργεια ενός υγιούς πνευματικά παιδιού που θα μετεξελιχθεί σε ένα ισορροπημένο και υγιή ενήλικα.

Κινητήριος δύναμη… Η τεράστια αγάπη μας για τα παιδιά!

Δέσμευσή μας… Η δική τους μόρφωση, προετοιμασία και κοινωνικοποίηση για να γίνουν άνθρωποι αξίας και άνθρωποι επιτυχίας!
facebook like us

Πρόσωπο επαφής: Αγάπη Κονταξάκη
Οδός: Ευριπίδου 41-45 & Ευαγγελίστριας
Τ.Κ.: 18532
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 21 0422 4588
Τηλέφωνο 2: 6932038281

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.