ΓΟΝ.ΙΣ.: 10ήμερη Αιμοδοσία 2021 με αφορμή την Παγκόσμια ήμερα κατά της Γονεικής αποξένωσης

Πλησιάζοντας η 25η Απριλίου, η παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης κατά της Γονεϊκής Αποξένωσης, την οποία και φέτος θα τιμήσουμε για 12η συνεχή χρονιά.

Με αφορμή την ημέρα αυτής και ήδη από τις 15 Απριλίου διοργανώνεται – όπως κάθε χρόνο – από το κοινωνικό φορέα ΓΟΝ.ΙΣ εκστρατεία αιμοδοσίας για τα παιδιατρικά νοσοκομεία.

Η κοινωνία καθε χρονο στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή – τόσο στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης κατά της Γονεϊκής Αποξένωσης, όσο και ως προς τον θεσμό της αιμοδοσίας.

Μπορείτε να δώσετε αίμα κατοπιν ραντεβου, είτε στην εδρα της ομαδας στο Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφιά», είτε σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας στην Ελλαδα αναφέροντας το διοργανωτή (ΔΙΚΤΥΟ ΓΟΝ.ΙΣ.) και το νοσοκομείο παιδων που επιθυμείτε να συμβάλετε στην καλυψη του σε αιμα.

Σας καλούμε να στηρίξετε την ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ,αναδεικνύοντας τις αξίες των γονέων που μάχονται κατά της μάστιγας της Γονεϊκής Αποξένωσης, ενισχύοντας το κοινωνικό μήνυμα του αγώνα αυτού, άλλα πάνω από όλα στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδικά Νοσοκομεία.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΓΟΝ.ΙΣ

https://www.gonis.gr/news/aimodosia-2021_504

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.