Γενική Συνέλευση Εμπορικού Συλλόγου: Ομιλία Δ. Ανδριόπουλου & Βραβεύσεις

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., αμέσως μετά την λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Dimand ΑΕ», να μας μιλήσει για τις προοπτικές της πόλης μας και τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στο προσεχές διάστημα.

Η Dimand Real Estate μετά την διαχείριση ανακατασκευής του γηπέδου Καραϊσκάκη, την ανάπλαση των πρώην εγκαταστάσεων της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτου, με τη δημιουργία σύγχρονων γραφειακών χώρων και την ανάδειξή της ως ανάδοχος για την αξιοποίηση του Πύργου στο Λιμάνι, δημιουργεί μια διαφορετική, καινούργια για την Ελλάδα, αγορά κατοικιών, πλήρως εξοπλισμένων για μακροχρόνια μίσθωση, επένδυση ύψους 50 εκατ.€ , στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Στη συνέχεια θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους:

«Κοσμίδη Γαβρίλη – Χαλβάς Δραπετσώνας», για την πολυετή παρουσία της επιχείρησης στο χώρο παραγωγής χειροποίητου χαλβά, της προσφοράς της στον κόσμο του πειραϊκού εμπορίου και του επιχειρείν και της προώθησης της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας στο εξωτερικό.

Παναγιώτη, Δημήτρη και Παναγιώτη -νεότερο- Μαρκομιχάλη για την επί τρεις γενιές δυναμική παρουσία και προσφορά της επιχείρησης «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός ΑΕΒΕ» στο πειραϊκό εμπόριο.

Γιώργο Σαραντάκο, Δημοσιογράφο, για την αντικειμενική προβολή και εκτενή ανάλυση των θεμάτων της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Στασινού Νικοπολίδη, για την εθελοντική δράση και πολύτιμη προσφορά της ομάδας «4moms» στην προβολή του Πειραιά, στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην τόνωση του πειραϊκού εμπορίου.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Γ. Κασιμάτη 1-2ος όροφος).

Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή και χαρά, τόσο για τον ομιλητή και τους βραβευόμενους, όσο και για το Σύλλογό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.