Βιωματικό σεμινάριο για ανέργους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Δωρεάν εκπαιδευτικό βιωματικό εργαστήριο για ανέργους διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη, η Διεύθυνση Παιδείας Βιβλιοθηκών και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα συμβούλων επικοινωνίας της εταιρείας «Charisma Academy». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Ιωάννη Ρέντη ( Μπιχάκη 15, α’ όροφος) και απευθύνεται σε ανέργους κάθε ηλικίας καθώς και σε όσους επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να μάθουν τεχνικές αυτοβελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: Βιογραφικό, συνέντευξη και συμπεριφορά. Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν: Η Γλώσσα του Σώματος και οι τεχνικές της, οι μικροεκφράσεις του προσώπου και ο τρόπος αναγνώρισης της συναισθηματικής κατάστασης των ατόμων, οι λεκτικές προσεγγίσεις και οι τεχνικές πειθούς για την αύξηση της συμπάθειας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ατόμου κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης. Μετά το τέλος του τρίωρου σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν τις επιχειρήσεις, πώς να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη και πώς να συμπεριφερθούν κατά τη διάρκεια αυτής.Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Πάρι Χατζηπαρέ, Σύμβουλο Επικοινωνίας και Εκπαιδευτή Ενηλίκων της εταιρείας “CharismaAcademy .

Δηλώσεις Συμμετοχής στο 2104838374 τις ώρες 13:30-20:00 και ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://forms.gle/hpVgzqSALKz8VagY8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.