Βίντεο με οδηγίες πρόληψης από την Affidea με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Είναι πλέον γνωστό ότι πολλές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αν διαγνωστούν έγκαιρα. Οι έγκυρες και έγκαιρες διαγνωστικές εξετάσεις συμβάλλουν άλλωστε στην ανίχνευση ασθενειών που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, τον προσδιορισμό παραγόντων κινδύνου για χρόνιες ασθένειες, αλλά και την προώθηση της υγιεινής συμπεριφοράς.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου), η Affidea δημιούργησε ένα ενημερωτικό βίντεο με απλές οδηγίες πρόληψης που εξηγεί την σημασία του ετήσιου check up. Στο πλαίσιο των ευρύτερων πρωτοβουλιών του Ομίλου Affidea για ισότιμη πρόσβαση για όλους, το video προβάλλεται ταυτόχρονα και στη νοηματική γλώσσα.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Αναγνωρίζοντας την σημασία του προληπτικού ελέγχου, στα διαγνωστικά κέντρα Affidea  έχουν σχεδιαστεί και προσφέρονται ειδικά πακέτα εξετάσεων (check up) σε προνομιακές τιμές. Επιπλέον, με στόχο να επισημάνει ότι η πρόληψη αποτελεί ένα θετικό μήνυμα, η Affidea έχει συμπράξει με τα Peanuts σε μια μοναδική συνεργασία με θέμα την παγκόσμια πρωτοβουλία «Take Care», που εστιάζει στη φροντίδα του εαυτού μας και των αγαπημένων μας.

Όλες οι προληπτικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στα διαγνωστικά κέντρα Affidea, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Το check up μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς παραπεμπτικό ιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις γίνονται χωρίς ραντεβού.

Ας φροντίσουμε λοιπόν τον εαυτό μας, βάζοντας στο πρόγραμμά μας το απαραίτητο check up, κάνοντας το πολυτιμότερο δώρο στον εαυτό μας, την Πρόληψη!

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.