Ανθοπωλείο Δριμάλας

Εδώ και 23  χρόνια στον Πειραιά, θα βρείτε το ανθοπωλείο “STUDIO FLOWERS ΔΡΙΜΑΛΑΣ”.

Είκοσι Πέντε χρόνια πριν, ο Χρήστος Δριμάλας εμπνευσμένος από την αγάπη του για τα λουλούδια, ασχολήθηκε με την ανθοδετική τέχνη και πριν από 18 χρόνια, άνοιξε ένα από τα ωραιότερα ανθοπωλεία της περιοχής.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκφράσετε με λουλούδια τη συγκίμηση για τον γάμο, τη χαρά σας για μια γέννηση, τις ευχές σας σε μια γιορτή….

Ελάτε να βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, για τις όμορφες στιγμές της δικής σας ζωής και των φίλων σας.

Ο γάμος, η βάπτιση, η δεξίωση και όλες οι κοινωνικές υποχρεώσεις θα έχουν την αναμφίβολη ποιότητα και τη προσωπική μας σφραγίδα στη αισθητική που απαιτείτε.

Η επιχείρηση DRIMALAS εγγυάται για την καλή ποιότητα των λουλουδιών και λοιπών αντικειμένων που διαθέτει.

Παραγγελίες

Αυθημερόν παράδοση – Δευτέρα έως και Κυριακή μέσω Internet από 9:00π.μ. – 10:00μ.μ. μέσω Τηλεφώνου από 9:00π.μ. – 8:30μ.μ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ολόιδιο χρώμα ή είδος λουλουδιών με της φωτογραφίας, στέλνουμε παρόμοια αλλά της ίδιας αξίας. Τα εμπορεύματα παραδίδονται με ευθύνη και χρέωση του παραγγέλοντος. Σε περίπτωση που δεν γίνουν αποδεκτά τα λουλούδια τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη για δεύτερη φορά.

Προμηθεύουμε άνθη, φυτά και συνθέσεις για όλες τις κοινωνικές περιπτώσεις, σε όλη την Αττική, αλλά και σε όλο τον Κόσμο.

Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με άνθη ή φυτά. Ως συνεργάτες διακοσμούμε το 65% των κρουαζιερόπλοιων που έρχονται στο λιμάνι του Πειραιά μας. Διαθέτουμε για την μεταφορά των εμπορευμάτων δύο μηχανές, ένα ι.χ. και δύο φορτηγά. Για συνεργασία με εταιρείες – τιμές χοντρικής.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε προσφορά!

Πρόσωπο επαφής: Χρήστος Δριμάλας
Οδός: Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 86
Τ.Κ.: 18535
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4121400
Fax: 210 4121400
Ιστοσελίδα: http://www.drimalasflowers.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.