Αθλητική-Κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδία»

Με  χρυσά ονόματα  και τεραστια  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η  αθλητική-κοινωνική  εκδήλωση με θέμα <ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ>,  το Σαββατο  22/10  στην Ερμουπολη  απο τη Daskalakis congress &  trv.

Oi  κορυφαίοι  Ολυμπιονίκες  Πυρος Δήμας ,Γιωργος Τζελίλης. Ελενη Γεωργίου και οι πρωταθλήτριες Αφροδίτη Σκαφίδα και Α.Γιαννικάκη συνοδευόμενοι από  εκατοντάδες  μικρούς και μεγάλους Συριανούς εκαναν δυναμικό βάδισμα  παραλιακά της πόλης ώστε να περάσουν το μνμ  της υγείας  και του δημογραφικού μας θέματος.

Οι δρομείς  υγείας Συρου  το σώμα προσκόπων Κυκλάδων  εκπροσωπήθηκαν απο πολυπληθείς ομάδες τους, ενώ επισης μετείχαν ο Ναυτικός όμιλος Σύρου, ο Σύλλογος Κρητών του νησιού, η Ακαδημία Εμπορικού ναυτικού και πλήθος κόσμου.

Με την Ελληνική σημαία και υπό τον Ολυμπιακό ύμνο  κατέληξαν  στην κεντρική πλατεία όπου και στεφανώθηκαν οι μεγάλοι αθλητές.

Πιστοποιητικά  έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες  απο την Πρόεδρο της οργανωτικής  επιτροπής. τους Ολυμπιονίκες, τον Λιμενάρχη Σύρου, τον Αστυνομικό Διοικητή, τον Διοικητή ΑΕΝ Ερμούπολης.

Η  ως  ανωτέρω εκδήλωση  υποστηρίκτηκε  απο την ATTICA GROUP-BLUE STAR  και τον όμιλο ΜΗΤΕΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.