«ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 18:30

«ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», η Καλλιτεχνική Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έρχεται στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30.

Σας περιμένουμε όλους να καθιερώσουμε ένα καλλιτεχνικό θεσμό όπου μέσω της τέχνης να προβάλλεται η ευαισθητοποίηση για την αναπηρία και βοηθάει στην εξάλειψη των παρανοήσεων και των στερεοτύπων.

Μέσα από τις καλλιτεχνικές δράσεις της εκδήλωσης «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» εκθέτουμε τα παραπάνω προβλήματα στο προσκήνιο και ενωνόμαστε για την αλλαγή της στάσης των ανθρώπων γύρω από τα άτομα με αναπηρίες. Η δράση προωθεί σε ένα μεγάλο μέρος της τη σημασία του χαμόγελου και την αναγκαιότητα της στοματικής υγείας και σε άτομα με αναπηρία.

Η αναγκαιότητα στήριξης μιας τέτοιας δράσης είναι διεθνές πρόσταγμα όπου όλοι πρέπει να συνεργαστούμε με μια ενωμένη φωνή, με ένα κοινό μήνυμα: Την ενότητα, την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό.

Η Καλλιτεχνική Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπυρία «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», αποτελεί μια ιδέα του Σπύρου Ντασιώτη – Γλύπτη και της Μαρία Αγραπίδου, – Αντιπρόεδρο Υγείας των Γυναικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUW), Χειρουργό Οδοντίατρο, Πρόεδρο Επιτροπής Επιστημονικού Περιοδικού ΟΣΠ, μέλος ΔΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.