Ένας Σύλλογος Θρύλος

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών και ο σύλλογος έφτασε τους 300 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα.

Η αίσθηση της νίκης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κάποιος σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ περισσότερο όταν η επίτευξη του στόχου έρχεται μέσα από δυνατές προκλήσεις. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ανακοινώνει και υπερηφανεύεται για το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα επίτευγμα της κατάκτησης 300 τίτλων στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα σε Άνδρες και Γυναίκες (εκ των οποίων 17 ευρωπαϊκοί και 2 διεθνείς).

Τίτλοι τμημάτων

Ποδόσφαιρο: 80
Μπάσκετ Ανδρών: 29
Μπάσκετ Γυναικών: 12
Βόλεϊ Ανδρών: 59
Βόλεϊ Γυναικών: 18
Πόλο Ανδρών: 69
Πόλο Γυναικών: 26
Χάντμπολ Ανδρών: 7

Αυτές οι επιτυχίες που μας καθιστούν, αν όχι τον μεγαλύτερο, έναν από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο, θα μας ενισχύσουν και θα μας εμπνεύσουν να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα για την επίτευξη μελλοντικών στόχων.

Οι 300 τίτλοι είναι μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αυταπάρνησης και της αφοσίωσης με την οποία εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται καθημερινά για να είναι ο μοναδικός αυτός κόσμος υπερήφανος. Όπως νιώθουμε κι εμείς υπερήφανοι για όλους τους αθλητές και τους προπονητές που υπηρέτησαν τον τεράστιο αυτό σύλλογο, με αφοσίωση μέχρι το τέλος της πορείας τους. Κάθε ένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στις στιγμές της δόξας του, στις χαρές δικές μας. Ανυπομονούμε για τις επόμενες προκλήσεις, για τις οποίες να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε έτοιμοι. Ενωμένοι για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την άφθαστη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Και στους επόμενους… τριακόσιους! Ζήτω ο ΘΡΥΛΟΣ!

Βαγγέλης Μαρινάκης

🔴 𝚬𝚴𝚨𝚺 𝚺𝚼𝚲𝚲𝚶𝚪𝚶𝚺 𝚯𝚸𝚼𝚲𝚶𝚺 ⚪️
Η 𝚶𝚰𝚱𝚶𝚪𝚬𝚴𝚬𝚰𝚨 του 𝚶𝚲𝚼𝚳𝚷𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 γιορτάζει υπερήφανα 3️⃣0️⃣0️⃣ τίτλους στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών! Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας!
🔴 𝐀 𝐋𝐄𝐆𝐄𝐍𝐃𝐀𝐑𝐘 𝐂𝐋𝐔𝐁 ⚪️
The 𝐎𝐋𝐘𝐌𝐏𝐈𝐀𝐂𝐎𝐒 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐘 proudly celebrates 3️⃣0️⃣0️⃣ titles in our top men and women team sports! Moments of glory to you, moments of joy for us!
#Olympiacos #Family #Champions #Greece #Football #Basketball #Volleyball #WaterPolo #Handball

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.