Έκθεση της Εταιρίας Γραμμάτων & Τεχνών Πειραιά

Σε μια πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα έγιναν τα εγκαίνια της 43ης Έκθεσης των εικαστικών της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών. Τα έργα τους είναι εξαιρετικά κατά κοινή ομολογία, ο κόσμος που δεν φοβήθηκε τον κορονοϊό γέμισε την Δημοτική Πινακοθήκη.

Την εκδήλωση ξεκίνησε το μέλος, φωτογράφος και ποιήτρια, κα Δανάη Σταματίου για να συνεχίσει η Πρόεδρος κα Σοφία Παυλάκου με την τιμητική απονομή που έκανε η Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Πειραιά στο μέλος της και μουσικό κ. Δημήτρη Λαουτάρη για την προσφορά του στην Εταιρία, αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα του Πειραιά. Το τιμητικό Δίπλωμα το απένειμε η αγαπημένης μας Αντιδημάρχος Οικονομικών κα Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου που τίμησε με την ευγενική της παρουσία την εκδήλωση, όπως και τα αναμνηστικά τιμητικά διπλώματα στους καλλιτέχνες για την συμμετοχή τους στην έκθεση.

Εκτός από τα μέλη και τους φίλους της Εταιρίας αγαπημένες παρουσίες ήταν η Πρόεδρος του «ΖΗΝΩΝΑ» κα Αγγελική Μπουλιέρη και η Γραμματέας του «ΖΗΝΩΝΑ» Μάγδα Κισσιώτη, ο Ποιητής κ. Δημήτρης Πιστικός και εκδότης του Λογοτεχνικού περιοδικού «3η χιλιετία», η μουσικοσυνθέτρια Ελένη Γκαϊτατζή, ο κ. Θόδωρος Κατσικάρος των εκπαιδευτηρίων «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-BIRDS”, η Κλαίρη Παπαγεροθέου και πολλοί άλλοι.

Οι εκπλήξεις της μουσικής βραδιάς, όπως εξελίχτηκε, ήταν ο νεαρός Μάνος Δημητρίου Λαουτάρης (Αρχιτέκτων-Ζωγράφος) ο οποίος έπαιξε πιάνο και τραγούδησε αλλά και η Κέλλυ Ζαχάρη (αγιογράφος) η οποία τραγούδησε A capella , ενώ ενδιάμεσα έπαιξε και ο κ. Δημήτρης Λαουτάρης και για αρκετή ώρα η Πινακοθήκη ήταν γεμάτη από όμορφες μελωδίες και χαρούμενο κόσμο.

Τα 29 μέλη που λαμβάνουν μέρος με 107 έργα στην έκθεση είναι:

1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΝΤΙΝΑ (Ιαπωνική Τεχνική Sumi-e)

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΜΟΡΦΙΛΗ

3. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝΣTANTIΝΑ

4. ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΕΛΕΝΑ Θέατρο σκιών

5. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

7. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

8. ΓΚΛΕΖΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

9. ΖΑΓΟΥΡΗ ΒΙΚΥ

10. ΖΑΧΑΡΗ ΚΕΛΛΥ

11. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

12. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

13. ΚΑΒΙΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

14. ΚΑΛΔΕΛΗ ΧΡΥΣΗ

15. ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

16. ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ Δ. ΜΑΝΟΣ

17. ΜΠΟΥΧΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

18. ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

19. ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

20. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

21. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΙΝΕΤΤΑ

22. ΠΑΥΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

23. ΠΙΣΤΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

24. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

25. ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

26. ΣΙΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

27. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ-ΔΑΝΑΗ

28. ΤΟΥΧΑΝΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

29.ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.