Έκθεση ζωγραφικής και χειροποίητων φωτιστικών

Αντώνης Αρμάος – Πέτρος Μυρίας
10 – 19 Μαρτίου 2022

Εγκαίνια έκθεσης Πέμπτη 10 Μαρτίου 7 μ.μ.

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής και χειροποίητων φωτιστικών των Αντώνη Αρμάου και Πέτρου Μυρία από τις 10 έως και τις 19 Μαρτίου

Ο Αντώνης Αρμάος είναι ένας αυτοδίδακτος ζωγράφος, ο οποίος ξεκίνησε να ζωγραφίζει το 2014. Τα έργα του χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα και φιγούρες. Ο ζωγράφος επηρεάζεται κυρίως από εικόνες της καθημερινότητας, ανθρώπους, ζώα, φύση και σπίτια, στις οποίες στη συνέχεια δίνει άλλες διαστάσεις και φανταστικές μορφές.

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Πέτρος Μυρίας, πτυχιούχος μουσικός, καθηγητής και συνθέτης, βρίσκει τον τρόπο να εκφράζεται και μέσα από την δημιουργία χειροποίητων φωτιστικών. Η δημιουργία αυτή λειτουργεί ως μέσο εξωτερίκευσης προσωπικών αναζητήσεων και άντληση αισιοδοξίας.

Η δουλειά του καλλιτέχνη βασίζεται σε διάφορα ετερόκλητα υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί, ύφασμα, μέσα σε ένα συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα με ιδιόμορφες αναλογίες.

Είναι η πρώτη του παρουσίαση σε εκθεσιακό χώρο.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 10 Μαρτίου, ώρα 7μμ
Διάρκεια έκθεσης: 10 – 19 Μαρτίου 2022
Ώρες λειτουργίας: 17.00 – 22.00 καθημερινά

Black Duck Gallery
Χρήστου Λαδά 9Α Αθήνα
210 3234760, 210 3252396

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.