Άκρως ποιοτικές, πετυχημένες και πολυπληθείς οι δράσεις της Δ/νσης Παιδείας

Με μεγάλη προσοχή παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της Αντιδημάρχου Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης κας Ασπασίας (Σίσσυς) Αλιγιζάκη μία έντονη κινητικότητα από δράσεις ποιοτικές και πετυχημένες, τόσο στο περιεχόμενό τους, όσο και στις παρουσιάσεις τους με αποτέλεσμα να φαίνεται και στο κόσμο που παρακολουθεί απ’ έξω, πως κάτι ωραίο και ποιοτικό πραγματοποιείτε στην πόλη μας.

Όλο αυτό, αντικατοπτρίζεται στην μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων (ανάλογα το θέμα της εκδήλωσης) σε κάθε τους δράση.

Προσπαθήσαμε να μάθουμε τι έχει αλλάξει και αυτό που αποκομίσαμε, είναι η  χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε όλα τα πρόσωπα (ανεξαρτήτου θέσης τους) που απαρτίζουν τη Διεύθυνση Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης καθώς και ο ζήλος για προσφορά που τους χαρακτηρίζει. Ο καθένας ανάλογα το αντικείμενο γνώσης του, έχει θεσμικό ρόλο σε κάθε δράση και νέα πρόταση και η τεχνογνωσία του, προστίθεται στο σύνολο, ολοκληρώνοντας το παζλ της δημιουργίας.

«Η συνεργασία είναι η κύρια συνταγή ενός επιτυχημένου αποτελέσματος» μας ανέφεραν!

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση να προσφέρουν απλόχερα αυτό που γνωρίζουν τόσο καλά, ανεβάζοντας το επίπεδο της παιδείας στην πόλη μας καθώς την έχουμε άμεσα ανάγκη.

Σας παραθέτουμε κάποιες από τις τελευταίες δράσεις τους:

Επόμενες δράσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.