Στον Βαγγέλη Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA

Στην εταιρία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει από σήμερα η ταινιοθήκη του Mega.

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε στον πλειστηριασμό την υψηλότερη πρόταση, ύψους 33,999,999 εκ. ευρώ. Η δεύτερη πρόταση ήταν 33 εκ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τις δεσμευτικές προσφορές τους για την «Ομάδα Ενεργητικού Α’», που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega, την «Ομάδα Ενεργητικού Β’», δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα «Mega», οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και τα χρέη του καναλιού. Ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη και το σήμα του σταθμού εκδήλωσαν η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Κυριακού και Σαββίδης.

Ακόμη, στο πλαίσιο του πρώτου πλειστηριασμού, πουλήθηκαν τρία ακίνητα στο Μαρούσι και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Για τα ακίνητα υπήρξαν δύο προσφορές: 384.000 ευρω από την ΤΕΡΝΑ και 500.000 ευρω απο την κοινοπραξία ΩΘΗΣΗ.

Ο διαγωνισμός για τα περιουσιακά στοιχεία του Mega έγινε λίγες μέρες αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που έπεσε “μαύρο” στο Μεγάλο Κανάλι, τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό πανελλήνιας εμβέλειας που λειτούργησε στην χώρα μας και που έγραψε ιστορία στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *