Μεγάλη η αποδοχή των Πειραιωτών στο έργο του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου

Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμος, Φορείς της πόλης μας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών τους σήμερα στον επιβλητικό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά για να ευχηθούν ένα καλό και δημιουργικό 2020 στον δραστήριο Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η Πρόεδρος κα Μάτα Κορναράκη-Φαρούπου σε ρόλο οικοδέσποινας. η Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων του Συνδέσμου κα Μαίρη Κυδωνάκη στον συντονισμό της εκδήλωσης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την τιμή που τους έκαναν για ακόμη μία χρονιά στηρίζοντας το έργο τους, δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο που τους χαρακτηρίζει να κάνουν πράξη το όραμα για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ανάδειξη του Πολιτισμού, της Παράδοσης και της Αλληλεγγύης των συμπολιτών μας, στέλνοντας το μήνυμα της Ενότητας της Αγάπης και της Αγαστής συνεργασίας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο  Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Καλαμάρης.

Αμέσως μετά ο Σύνδεσμος  βράβευσε τον Πατέρα Γεωργακόπουλο για το έργο του στην “ΕΝΟΡΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” με τιμητική πλακέτα την οποίαν απένειμε ο κ Βλαχάκος Νικόλαος και παρέδωσε στον αντιπρόσωπο του πατέρα Γ. Γεωργακόπουλου τον Αιδεσιμολογιότατο κ. Μαρκάκη Ανδρέα.

Τέλος ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε Αδελφοποίηση με το Διεθνές Συμβούλιο Χορού με πρόεδρο την κ. Βαρουδάκη Πόπη & με τον παραδοσιακό σύλλογο Ευρυάλης του Δήμου Γλυφάδας  με Πρόεδρο τον κ Τσάκλα Ορέστη & Αντιπρόεδρο τον κ Σαλαμπάση Γεώργιο.

Ακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της χορωδίας και του χορευτικού του Συνδέσμου.

Τους ευχόμαστε δύναμη προκειμένου το όραμά τους να γίνει πραγματικότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *