Ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους περιμετρικά του λιμανιού

Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους περιμετρικά του λιμανιού που υλοποίησε ο Δήμος Πειραιά, σε συνέχεια  του έργου «Ανάπλαση και Αναβάθμιση του  Παραλιακού Μετώπου».

Οι δρόμοι που έγιναν οι εκτεταμένες παρεμβάσεις στην άσφαλτο είναι η Καποδιστρίου, η Αριστείδου, η Λεωχάρους και η Ναυαρίνου, ενώ ήδη έχουν υλοποιηθεί αναπλάσεις και στα πεζοδρόμια των συγκεκριμένων  οδών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επεσήμανε, σε δήλωσή του, πως οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιήθηκαν περιμετρικά του λιμανιού ήταν απαραίτητες,  καθώς υπήρχαν μεγάλες φθορές, οι οποίες δυσχέραιναν τη μετακίνηση οχημάτων και πεζών.

Ανέφερε  επίσης, πως στόχος των εκτεταμένων αυτών εργασιών είναι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης μας, λέγοντας ότι διασφαλίζεται πλέον η καλύτερη δυνατή διέλευση των οχημάτων στο λιμάνι, το οποίο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Επίσης, ο κ. Μώραλης τόνισε ότι έχουν υλοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, σημειώνοντας πως παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, γίνονται παρεμβάσεις σε σημεία που χρήζουν ριζικής ανακατασκευής. Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας στην πόλη μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *