Συνάντηση Γ. Μώραλη, Ε. Νταϊφά, Α. Ζαρακέλη με την Πρέσβειρα του Παναμά στην Ελλάδα

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τη νέα Πρέσβειρα του Παναμά  στην Ελλάδα κα Julie Lymberopulos.

Στο πλαίσιο της πρώτης εθιμοτυπικής συνάντησης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του Δήμου Πειραιά  παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  τόνισε ότι  στη συνάντηση με την κα Lymberopulos συζήτησαν το ενδεχόμενο  αδελφοποίησης  του Πειραιά με την πόλη του Παναμά, καθώς και  κοινές δράσεις.  Ο κ. Μώραλης εξέφρασε  την ικανοποίησή του που η Πρεσβεία του Παναμά έχει  έδρα τον Πειραιά, σημειώνοντας : «ο Παναμάς είναι μια πόλη – λιμάνι και μια χώρα που έχει άμεση σχέση  με την ελληνική ναυτιλία, επειδή  έχει ένα πολύ ευνοϊκό νηολόγιο. Υπάρχουν τομείς που μπορούμε να αναπτύξουμε δράσεις από κοινού και ειδικά όταν η Πρεσβεία βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο γίνεται ακόμη πιο άμεση και συχνή η επικοινωνία».

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *