Πρόσφατες εκδηλώσεις του άοκνου Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου

Παρουσίαση Βιβλίου «Κωστής Τσικλητήρας»

Από την Πύλο του Νέστορα στην κορυφή του κόσμου.

Μίλησαν για τον μεγάλο Ολυμπιονίκη:

  • η κ Κουλούρη Χριστίνα καθηγήτρια Νεότερης & Σύγχρονης Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτειακών Επιστημών
  • κ Ράντος Αθαν. Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας
  • ο κ Μαμουζέλος Γιάννης δημοσιογράφος-συγγραφέας,
  • ο κ Αλέξης Αλεξόπουλος πρόεδρος Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου
  • η κ Πολλάλη Παναγιώτα πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πύλου «Το Ναυαρίνο» και μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου, καθώς και
  • ο Δήμαρχος Πύλου κ Καρβέλας Παναγιώτης.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε η υπεύθυνη Δημοσ. Σχέσεων Μαίρη Κυδωνάκη -Αγαπητού.

Εσπερίδα Ψυχολογίας: «Πως οι Ψυχολογικοί Παράγοντες επιδρούν στην Διαδικασία της Γήρανσης»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εσπερίδα Ψυχολογίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος – Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου που έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στον κατάμεστο χώρο των γραφείων του Συνδέσμου από την Ψυχολόγο κ Φαρούπου Παρασκευή.

Το θέμα: «Πως οι Ψυχολογικοί Παράγοντες επιδρούν στην Διαδικασία της Γήρανσης» κίνησε το ενδιαφέρον πάρα πολλών κυριών μελών & φίλων αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου οπότε η βραδιά συνεχίστηκε με ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από το θέμα και ολοκληρώθηκε με κέρασμα αλλά και αποφάσεις να ακολουθήσουν και άλλες Εσπερίδες σε μεγαλύτερο χώρο πλέον.

Στην Εσπερίδα παρευρέθηκαν η πρώτη Πρόεδρος & Ιδρύτρια του Συνδέσμου κ Μανέττα Βαρβάρα,η κ Μπετίνη Φλώρα, η κ Γιάμπουρα Μαρία( ιδρυτικά μέλη) σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο άτομα από την χορωδία, το χορευτικό, και πολλά άλλα μέλη και φίλες.

Η Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο Ευχαριστούν όλες & όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Εσπερίδα ενώ εύχονται καλές γιορτές σε όλες & όλους !!!!!

…και ο Δράσεις συνεχίζονται!!!

Ο Σύνδεσμος θα συμμετάσχει με την Χορωδιακή του Ομάδα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 (6.00μμ) στηρίζοντας, όπως πάντα το ιδιαίτερο έργο που επιτελούν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.