Ο «Αστυνομικός της Γειτονιάς» στη Φιλολογική Στέγη

Ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Αστυνόμος Β’ ΣΚΑΡΠΑΣ Αντώνιος και ο Αρχιφύλακας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς πραγματοποίησαν ενημερωτική ομιλία με θεματική «Τηλεφωνικές απάτες – Εξαπατήσεις και κλοπές ευπαθών ομάδων» στην Φιλολογική Στέγη Πειραιά.

Την ευθύνη για την διοργάνωση της ομιλίας είχε το συμβούλιο του συλλόγου «Φιλολογικής Στέγης» από κοινού με την εφημερίδα «Φωνή των Πειραιωτών». Στην ομιλία παρευρεθήκαν πειραιώτες και πειραιώτισσες και ενημερώθηκαν για μια σειρά από απάτες που μαστίζουν την κοινωνία μας καθώς επίσης και τις μεθόδους που ακολουθούν οι δράστες.

Το κοινό που παρευρέθηκε στο χώρο του συλλόγου βρήκε την ομιλία των Αστυνομικών καθώς επίσης και τις συμβουλές που έδωσαν εξόχως σημαντικές. Επιπρόσθετα στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν σημαντικά ενημερωτικά φυλλάδια και ενημερώθηκαν για τον Θεσμό του Αστυνομικού της Γειτονιάς.

Είναι γεγονός πως καθημερινά γινόμαστε θύματα επιτήδειων απατεώνων και κακοποιών στοιχείων, που προσπαθούν να μας ξεγελάσουν και να αποκομίσουν κέρδη από την αφέλεια, την απερισκεψία και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την ζωή.

Η Ελληνική Αστυνομία με τον θεσμό του Αστυνομικού της Γειτονιάς δηλώνει ότι είναι δίπλα μας κάθε στιγμή για να μας ενημερώσει, να μας καθοδηγήσει και να μας προστατεύσει από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς της γειτονιάς και όλους γενικά τους αστυνομικούς, γιατί το έργο τους είναι πράγματι μεγάλο και το κάνουν με ευσυνειδησία και θρησκευτική ευλάβεια, συναισθανόμενοι το λειτούργημά τους.

Κάθε πολίτης που διαμένει στον Πειραιά, μπορεί να απευθύνεται στον υπεύθυνο του θεσμού «Αστυνομικός της Γειτονιάς», Αρχιφύλακα κ. Νίκο Παπαδημητρίου, τηλέφωνα:210 4149076, 6906 040267 και να ενημερώνεται ή να ζητά οδηγίες για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει και έχουν σχέση με απατεώνες είτε που απειλούν τη ζωή του, είτε που επιβουλεύονται την περιουσία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.