Νέοι Αντιδήμαρχοι / Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Πειραιά

Αράπης Δημήτρης

Αντιδήµαρχος ∆όµησης & ΓΣΠ και Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ, µε θητεία από 29/11/2019 µέχρι 29/11/2020. Στον ανωτέρω Αντιδήµαρχο μεταβιβάζονται οι αρµοδιότητες της ∆ιεύθυνσης Υπηρεσίας ∆όµησης & ΓΣΠ, καθώς και της ∆ιεύθυνσης Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ, πλην των αρµοδιοτήτων των Τµηµάτων Σχολικών Κτιρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτιρίων, σε ότι αφορά τα Σχολικά κτίρια.

Μπουρδάκου Κυριακή

Εντεταλµένη ∆ηµοτική Σύµβουλος ∆ηµοτικής Αστυνοµίας, µε θητεία από 29/11/2019 µέχρι 29/11/2020 με ανάθεση την εποπτεία και το συντονισµό της ∆/νσης ∆ηµοτικής Αστυνοµίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραπάνω  Αντιδήμαρχοι / Εντεταλμένοι Σύμβουλοι προέρχονται από το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» με επικεφαλής τον κο Βλαχάκο Νικόλαο

Σε δήλωσή του, ο κ. Αράπης, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή του ορισμού μου ως Aντιδημάρχου Δόμησης και Γ.Σ.Π – Αρχιτεκτονικού και Λ.Τ.Ε, καθώς και τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας κ. Νίκο Βλαχάκο και τα μέλη του Συνδυασμού που υποστήριξαν αυτόν τον ορισμό.  Συνεργαζόμαστε και πορευόμαστε με μόνο γνώμονα το καλύτερο μέλλον της πόλης μας». 

Σε δήλωσή της,  η κα Μπουρδάκου, σημείωσε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ κ. Νικόλαο Βλαχάκο, που μου έκανε την τιμή να με προτείνει ως Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, που έκανε αποδεκτή την πρόταση. Έχουσα πλήρη επίγνωση της ευθύνης της θέσης, τους διαβεβαιώ πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών. Απευθυνόμενη  στους Πειραιώτες, θέλω  να τους καλέσω  να σταθούν αρωγοί στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας, στο μέτρο της ατομικής τους ευθύνης και να τους ζητήσω να ασκήσουν γόνιμη κριτική. Δηλώνω αισιόδοξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.