«Η Γειτονιά μας» – Εξωραϊστικός, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Σοφίας Πειραιά (Δελτίο Τύπου)

Αγαπητά Μέλη & Φίλοι του Συλλόγου «Η Γειτονιά μας»

Αγιασοφιώτισσες και Αγιασοφιώτες

1 Σεπτεμβρίου σήμερα! Ευχόμαστε σε όλους, καλό μήνα και καλή αρχή στους σκοπούς μας!

Καθώς ξεκίνησε επίσημα η νέα Δημοτική Αρχή του Πειραιά μας, θα θέλαμε να της ευχηθούμε υγεία, δύναμη και καλή διάθεση, καθώς και να τους ζητήσουμε να θυμηθούν & να πράξουν αυτό που πρέπει, για τη Γειτονιά μας! την 5η Κοινότητα αλλά και όλο τον όμορφο Πειραιά μας!

Ελπίζοντας λοιπόν… στην όμορφη “Άνοιξη” που θα έχουμε, ευχόμαστε σε όλους τους Πειραιώτες καλό φθινόπωρο με υγεία χαρά και όνειρα!!!

Εμείς, όπως είχαμε υποσχεθεί, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Αρχής, θα ξεκινήσουμε τις εργασίες μας προκειμένου να ξανανάψουν «τα φώτα» και να ξαναξεκινήσει δυναμικά η Νέα μας διαδρομή! Η «Νέα Αρχή» του Συλλόγου μας προς την επιτυχία των σκοπών του!!!

Έτσι λοιπόν σας προσκαλούμε να γίνεται συνοδοιπόροι στο ξεκίνημά μας αυτό, ώστε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της Αριάδνης για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο δικό μας “ευ ζην”! το “ευ ζην” της Γειτονιάς μας! το “ευ ζην” της 5ης Κοινότητας! και ίσως όλου του Πειραιά μας!!!

Πως;;;;

Μα…με τις θεσμοθετημένες, Κοινωνικοπολιτιστικές Εκδηλώσεις μας,

τα «Αγιασοφιώτικα»

Το φετινό μας πρόγραμμα για τα «Αγιασοφιώτικα 2019» περιλαμβάνει!

  • 17 Σεπτεμβρίου: Ανήμερα της Αγίας Σοφίας 6-7 μμ θα τελέσουμε στον Ιερό Ναό την καθιερωμένη μας Αρτοκλασία Υπέρ υγείας όλων των Αγιασοφιωτών
  • 21 & 22 Σεπτεμβρίου: Χαρούμενο παιδικό χάπενινγκ με έκθεση ζωγραφικής από μαθητές σχολείων της γειτονιάς μας με θέμα: «Πως θέλω να είναι η γειτονιά μου»
  • 27-28-29 Σεπτεμβρίου: Τριήμερη εκδρομή στα όμορφα Κύθηρα, για να προσκυνήσουμε και να πατήσουμε το χώμα που έζησε και Μαρτύρησε η Γειτόνισσα μας πλέον «Αγία Ελέσα» & να προσκυνήσουμε και να επισκεφθούμε το μοναστήρι της «Παναγίας Μυρτιώτισσας» που είναι και η πολιούχος του νησιού.
  • 1 Οκτωβρίου: Ημέρα Τρίτης ηλικίας. Θα τη γιορτάσουμε με Σπέσιαλ Αντάμωμα Τραγουδώντας… «Θέλω να γυρίσω στα παλιά»

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Σας περιμένουμε όλους! Νέους & Παλιούς Αγιασοφιώτες!!! με πολλές….Εκπλήξεις!!!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Ουρανία Περιμένη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937 451660, 210 4202273 κ. Ουρανία Περιμένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.