Ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας!!!

Μετά από πρωτοβουλία της Εφημερίδας «Ζω στον Πειραιά» για την κάλυψη αναγκών με ηλεκτρονικό εξοπλισμό της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμένας» εκδόθηκαν 1.000 λαχνοί του 1€ ο καθένας.

Καθώς καλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό το κόστος αγοράς των συσκευών και προκειμένου να παραδοθούν άμεσα γιατί δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες με τον ιό, προβήκαμε στη αγορά μίας τηλεόρασης 32’’ smart JVC, ενός tablet 10’’ LENOVO και κάρτα μνήμης, ενός Ηχοσυστήματος SHARP, και ενός Ηχοσυστήματος LOGITECH για PC, για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων παιδιών.

Η παράδοση τους, έγινε σε ιδιαίτερα χαρούμενο και ενθουσιώδες κλίμα, στην Διευθύντρια της Εταιρίας κα. Αγγελική Κουζούμη στο προαύλιο χώρο τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης.

Σας αναφέρουμε πως εφόσον δοθούν και οι λαχνοί που απομένουν, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διοργανωθεί μία γιορτή για τα παιδιά μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης που βιώνουμε!

Επίσης σας υπενθυμίζουμε πως ένας λαχνός κερδίζει ένα Ηχοσύστημα SONY ο οποίος θα βρεθεί μετά από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 31 Μαρτίου εφόσον  το νούμερό του συμπίπτει με τα 3 τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού!

Θα θέλαμε να Ευχαριστήσουμε!!! όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την πρωτοβουλία, και προσφέρατε από το υστέρημα σας αγοράζοντας λαχνούς για τα Παιδιά!

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

την κα Αλέκα Τουμαζάτου Εντεταλμένη Σύμβουλο Συγκοινωνιών του Δ. Πειραιά & Αν. Αντιπρόεδρο της Εταιρίας καθώς και τον κο Λεωνίδα Σπάλα, Πρόεδρο του Σωματείου Περιπτερούχων για την αμέριστη οικονομική συμπαράστασή τους από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα, την άοκνη συνοδοιπόρο κα Μαρία Ψυχαράκη Πολιτευτή Δ. Πειραιά, την δραστήρια κα Ελλάς (Ελίνα) Βερυκάκη, Αντιπρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Πειραιά & Πολιτευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων, τον κο Χρήστο Μακρή Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Πειραιά, την κα Ευαγγελία Φερεντίνου και το κο Ηλία Χατζηκώστα από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δ. Πειραιά & την Α΄ Δημοτική Κοινότητα, τις κες Κυριακή & Ρωξάννη Μπουρδάκου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας και Μέλος της Β’ Δημοτικής Κοινότητας αντίστοιχα, τις κες Τέσση Λεφτάκη-Νικολαϊδου και Κατερίνα Δουρέκα Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Πειραιεί», την κα Μαρία Παναγιωτίδου από την Επιτροπή Εθελοντισμού και τα Τραπεζικά Στελέχη Γιώργο Φάλκο και Σταυρούλα Πιτσιρή για την ανιδιοτελή τους Προσφορά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.