Γιορτή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν»

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του εξαίσιου έργου που επιτελεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσαν για τα παιδιά στο φιλόξενο χώρο του Piree στο λιμάνι του Πειραιά.

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη εκδήλωση που συνοδευόταν από τα χαμόγελα των παιδιών που φιλοξενεί η Εταιρία!

Ευχάριστη έκπληξη το χορευτικό του Συλλόγου Απανταχού Μανιατών που έδωσε άλλο χρώμα και κέφι στην εκδήλωση.

Ακολούθησε πλούσιο catering το οποίο πρόσφερε γνωστή για το κοινωνικό της έργο επιχειρηματίας του Πειραιά που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της Εταιρίας.

Οικοδεσπότες, ο Πρόεδρος Αντιεισαγγελέας κ. Νικόλαος Ποιμενίδης και η Διευθύντρια κα Αγγελική Κουζούμη, όπου σε δήλωσή της, τόνισε:

«Να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά και  χρόνια πολλά. Με τη νέα χρονιά να  ανοίξει μία νέα σελίδα για τον Καλό  Ποιμένα, γιατί πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια.  Με τη βοήθεια του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, σαφέστατα πήγαμε πιο μπροστά.  Ελπίζουμε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να πάμε καλύτερα, να κάνουν περισσότερα πράγματα για τα παιδιά. Είναι ένα κομμάτι που ανήκει στην πόλη του Πειραιά, θα πρέπει λοιπόν να το φροντίσουν, να το μεγαλώσουν και να το κάνουν καλύτερο από ότι είναι τώρα».

Τον Δήμαρχο Πειραιά και Αντιπρόεδρο του Καλού Ποιμένα κ. Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας και αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» κα Γερασιμούλα- Αλεξάνδρα Τουμαζάτου η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της,  ευχήθηκε καλή χρονιά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασία Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν»,  στη διευθύντρια, στο προσωπικό  και στα παιδιά του Καλού Ποιμένα  και ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, για την τιμή -όπως είπε- να συμμετέχει στο Δ.Σ. ως αναπληρώτρια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.