Κατάλογος Επιχειρήσεων Πειραιά

Εκδηλώσεις της πόλης μας

Τα νέα της πόλης μας

Παιδεία

Συμφωνητικό για τη διασύνδεση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά, με τις βιβλιοθήκες των Ραλλείων (Γυμνασίου-Λυκείου)

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υπέγραψε από κοινού με τους διευθυντές του Ραλλείου Γυμνασίου και του Ραλλείου Λυκείου, συμφωνητικό για τη διασύνδεση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά, με τις βιβλιοθήκες των δύο σχολείων.
Η σύμπραξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στις μαθήτριες να έχουν  εύκολη πρόσβαση και μέσω του διαδικτύου, σε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους βιβλίων.
Διαβάστε Περισσότερα

Παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας και γραφική ύλη για έναν χρόνο από την «Playmobil Hellas»

Παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας και γραφική ύλη για έναν χρόνο για όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, προσέφερε σήμερα η εταιρεία «Playmobil Hellas» σε συνεργασία με τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά.
Στην παράδοση των παιχνιδιών και της γραφικής ύλης στους 9ο και 10ο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου και η Διευθύντρια Marketing της «Playmobil Hellas» κα Ειρήνη Ευφραιμίδη.
Διαβάστε Περισσότερα

Αφιερωμένο στη Φιλία το 27ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Θεατρικές, μουσικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις από μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 27ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας από τις 19 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου με συνδιοργανωτές τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας- Ρέντη.
Διαβάστε Περισσότερα

Νέος Κύκλος Δωρεάν Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Διαλέξεων

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τον Νέο Κύκλο Δωρεάν Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Διαλέξεων, που διοργανώνει το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.
Διαβάστε Περισσότερα

Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δωρεάν για τα παιδιά της πόλης

Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ…τον κόσμο», που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.
Διαβάστε Περισσότερα

Περιβαλλοντική δράση Βρεφονηπιακών Σταθμών Πειραιά

Περιβαλλοντική δράση με τη συμμετοχή παιδιών από όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιεί η Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος.
Διαβάστε Περισσότερα

Εργαστήριο Πληροφορικής απέκτησε το 6ο Γυμνάσιο Πειραιά

Εργαστήριο Πληροφορικής απέκτησε το 6ο Γυμνάσιο Πειραιά, προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών και καθηγητών του σχολείου.
Σημειώνεται πως το Εργαστήριο Πληροφορικής, το οποίο ήταν ένα πάγιο αίτημα του σχολείου, δημιουργήθηκε με δαπάνη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.
Διαβάστε Περισσότερα

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από 6 έως 14 ετών

Ξεκινούν την Τρίτη 29/5/2018, οι εγγραφές στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από 6 έως 14 ετών, που διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.
Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν μαθήματα για τη χρήση τεχνολογιών αφής (τάμπλετ) για άτομα άνω των 50

Μετά από τη σημαντική ανταπόκριση των πολιτών, υλοποιείται για δεύτερη χρονιά στον Δήμο Πειραιά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», από τον φορέα «50 και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.
Διαβάστε Περισσότερα
  • 1
  • 2

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!