Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, συμμετέχει στη δράση «Πολύ-Άνθρωποι» του Δ.Θ.Π.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με 10 επιχειρήσεις μέλη του, συμμετέχει στη δράση «Πολύ-Άνθρωποι» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, που σε συνεργασία με το Ανοικτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά παρουσιάζουν την ανυπέρβλητη αξία της ανθρώπινης ύπαρξης και την καθολικότητά της.

Την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. 10 διαφορετικές βιτρίνες καταστημάτων της πόλης μας φιλοξενούν ανθρώπους/ηθοποιούς
διαφορετικής κουλτούρας που συναντιούνται με αφορμή τη μητρότητα, την παράδοση, το φόβο, τη φιλία, τον έρωτα, τη ζωή, την εμπιστοσύνη, το φανατισμό, τα όνειρα και τους υπενθυμίζουν εκείνες τους στιγμές που το «πολύ» δεν περιγράφει ποσότητα αλλά οικουμενικότητα.

Στις ακόλουθες 10 βιτρίνες, διαφορετικές εθνικότητες, ενώνουν τους δυνάμεις τους και «εκτίθενται» αναπαριστώντας σκηνές που «ξεχειλίζουν» από ζωή και έχουν κέντρο, τί άλλο; Τον άνθρωπο:
·         «Πιττάκης», Βασ. Γεωργίου Α’ 15
·         «Ανδριανόπουλος», Ηρ. Πολυτεχνείου 41
·         «Super Dry», Οδυσσέα Ανδρούτσου 174
·         «Funky Vibe», Σωτήρος Διός 26 & Αλκιβιάδου
·         «X Chic», Μπουμπουλίνας 35
·         «Incontri», Γρ. Λαμπράκη 111
·         «Works», Σωτήρος Διός 31
·         «Hondos», Τσαμαδού 17
·         «Uno», Μπουμπουλίνας 31-33 & Καραϊσκου
·         «Πολιτάκης», Τσαμαδού 29

Ελάτε στην πόλη μας την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Ιουλίου και μην ξεχάσετε στις 7.00 μ.μ. να επισκεφθείτε αυτές τις βιτρίνες και να απολαύσετε ένα θέαμα πρωτότυπο και διαφορετικό!

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!