"Ταξίδεψε" στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος
«Ταξίδεψε» στις συλλογές του μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!!!

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων στην προσπάθεια να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία καθιέρωσε από το 1977 την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων/ Για τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων το ICOM έχει επιλέξει το θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό».

Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος στο πλαίσιο του εορτασμού διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!!!.

Στις 18 & 19 Μαΐου το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος σας καλεί να περιηγηθείτε δωρεάν στις αίθουσές του, να γνωρίστε τις συλλογές του, να φωτογραφήσετε το αγαπημένο σας έκθεμα και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μουσείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.προκειμένου να αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ στη σελίδα του μουσείου στο facebookκαθώς και στο λογαριασμό του στο twitter. Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα κερδίσουν δώρα.
Αποστολή φωτογραφιών: 18-22 Μαΐου 2018

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας λήγει 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχετε κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook (https://www.facebook.com/NautikoMouseioTisEllados/)
ή follow στο λογαριασμό του στο twitter (@hmaritimemuseum)
 
Είσοδος ελεύθερη στο μουσείο: 18 & 19/5/2018.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, Ακτή Θεμιστοκλέους, 185 37 Πειραιάς
Τηλ: 210 4516265, 4516822
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 09:00-14:00
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!