Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά χτυπά η καρδιά της Θεατρικής Παιδείας

Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο!
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά χάρη στο τριετές Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο» (2018-2020) και επιμένοντας σε μια κοινωνική πολιτική η οποία θέλει ένα θέατρο ανοιχτό στην κοινωνία, ανοίγει τις πόρτες του στο μεγάλο κοινό κάθε ηλικίας και κάνει ένα ουσιαστικό βήμα στη θεατρική εκπαίδευση με σκοπό να έρθει ο πολίτης κοντά στο θέατρο και το θέατρο κοντά στον πολίτη.

Καλεί όλο τον κόσμο να ανακαλύψει τον μηχανισμό της θεατρικής πράξης εκ των έσω, δίνοντάς του τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει πώς φτιάχνεται μια θεατρική παράσταση και να ακολουθήσει τη διαδρομή της, μέσα από μια σειρά ανοιχτών προβών. Μια διαδρομή στα άδυτα του θεάτρου, με συνοδοιπόρους συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους, ενδυματολόγους και φωτιστές.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αναζητώντας το σύνδεσμο ανάμεσα στους δύο θεατρικούς χώρους, της σκηνής και της πλατείας, δημιουργεί ένα workshop in progress κατά το οποίο ενθαρρύνεται η δημιουργική εμπλοκή των θεατών στη θεατρική διαδικασία.

Σας καλούμε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00-12:00 & 13:00-15:00 στο άνοιγμα του φεστιβάλ Ελληνικού λόγου.
Ελεύθερη είσοδος

Τα έργα:
Φόρμα συμμετοχής:

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!