«Η Μάγια» του Οδυσσέα Ελύτη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μια φορά και ένα καιρό ήταν...ένα ποίημα» που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15) , παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών θα έχουν την ευκαιρία να «συνομιλήσουν» με τη «Μάγια» του Οδυσσέα Ελύτη, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στον χώρο της βιβλιοθήκης.
Διαβάστε Περισσότερα

Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης για το Νίκο Καββαδία

Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης, με αφορμή το έργο του ποιητή της θάλασσας Νίκου Καββαδία θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019, στις 19:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29). Ο Νίκος Καββαδίας έζησε στον Πειραιά και υπήρξε μέλος  της πνευματικής κοινότητας της πόλης, φίλος λογοτεχνών και ζωγράφων της εποχής.
Διαβάστε Περισσότερα

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί για πρώτη φορά ο ΟΠΑΝ στον Δήμο Πειραιά

Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί για πρώτη φορά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον Δήμο Πειραιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες που αγαπούν το θέατρο, να ασχοληθούν δημιουργικά με αυτό.
Διαβάστε Περισσότερα

Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» στα σχολεία Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας (Αναλήψεως2).
Διαβάστε Περισσότερα

Ημέρες θάλασσας 2019

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης είχε την πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους φορέων της πόλης, στο νέο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, με θέμα τη διοργάνωση του θεσμού «Ημέρες Θάλασσας 2019» για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Στη συνάντηση από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου.
Διαβάστε Περισσότερα

25ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να βλέπατε κλόουν και αρλεκίνους, πιγκουίνους και παγώνια, σταυροφόρους και δεινόσαυρους, βενετσιάνους και καραμέλες να τραγουδούν και μέσα σε αυτή τη γιορτή του κεφιού και της χαράς να σου χαμογελούν, να τραγουδούν και να χορεύουν; Όλα τα παραπάνω ζωντανεύουν στο πλαίσιο του 25ου Καρναβαλιού που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου 2019.
Διαβάστε Περισσότερα

Συναυλία από την Camerata Junior και το χορωδιακό σύνολο Libro Coro

Συναυλία από την CamerataJunior - Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής υπό την επίβλεψη και διεύθυνση του μαέστρου κ. Νίκου Χαλιάσα και από το χορωδιακό σύνολο LibroCorο υπό την διεύθυνση της κυρίας Ανθής Γουρουντή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3/2/2019, στις 12:00, στο Φουαγιέ 1ου ορόφου του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Διαβάστε Περισσότερα

Χορεύοντας με τους Αρχαίους Έλληνες

Αγαπητοί φίλοι,
-Νομίζετε, ότι είναι δύσκολο να χορέψετε, όπως οι αρχαίοι Έλληνες;
-Όχι! Δεν είναι καθόλου δύσκολο! Μάλιστα είναι εύκολο, ευχάριστο, προσφέρει κοινωνικοποίηση, ψυχική ηρεμία και επί πλέον σας μαθαίνει και άλλα πράγματα:
Διαβάστε Περισσότερα

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!