Κατάλογος Επιχειρήσεων Πειραιά

Εκδηλώσεις της πόλης μας

Τα νέα της πόλης μας

Οικονομία

Eurobank: Σταθερή για 3ο συνεχή μήνα η ανεργία στην Ελλάδα

Σταθερό για 3ο συνεχή μήνα το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Νοέμβριο 2017 (20,9%) – Καλύτερη του αναμενομένου η επίδοση για το σύνολο του έτους

Σύμφωνα με τα εποχικά διορθωμένα στοιχεία της μηνιαίας έρευνας εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα παρέμεινε σταθερό στο 20,9% για 3ο συνεχή μήνα τον Νοέμβριο 2017 (κυρίως λόγω επιβράδυνσης της θετικής επίδρασης του τουρισμού).
Διαβάστε Περισσότερα

Αισιοδοξία για την πορεία των Ελληνικών Εξαγωγών το 2018 Νέες δράσεις από τον ΠΣΕ με έμφαση το ηλεκτρονικό εμπόριο

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία των ελληνικών εξαγωγών πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων για το 2018, παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Διαβάστε Περισσότερα

Ιστορικό ρεκόρ εξωστρέφειας το 2017


Στα 28,83 δις ευρώ ανήλθε η αξία των ελληνικών εξαγωγών

Με νέο ιστορικό ρεκόρ ολοκλήρωσαν το 2017 οι ελληνικές εξαγωγές, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικράτησαν κυρίως στο πρώτο μισό του έτους, οι Έλληνες εξαγωγείς κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους, στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική οικονομία και την προσπάθεια της χώρας για επιστροφή σε βιώσιμη πορεία ανάπτυξης.

Διαβάστε Περισσότερα

Capital control: Από 1η Μαρτίου οι αλλαγές με αύξηση ορίου και νέους λογαριασμούς

Νέα χαλάρωση στα capital control με αύξηση του ορίου ανάληψης κατά 500 ευρώ κάθε μήνα - Πράσινο φως στο άνοιγμα νέων λογαριασμών στις τράπεζες - Αναλυτικά οι νέες αλλαγές που δίνουν “ανάσα” στους πολίτες
Διαβάστε Περισσότερα

Σε θετικό έδαφος η ετήσια μεταβολή των καταθέσεων για πρώτη φορά από το 2013

Τα τελευταία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για τις καταθέσεις και τα δάνεια σχολιάζει, στην ανάλυσή της "7 Ημέρες Οικονομία", η Eurobank, διαπιστώνοντας "σχετική πρόοδο", ενώ επισημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος για να μεταβεί η ελληνική οικονομία "σε ένα νέο σημείο ισορροπίας με σταθερούς ρυθμούς αύξησης των καταθέσεων και του επιπέδου χρηματοδότησης". 
Διαβάστε Περισσότερα

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!