Συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης από τον ΕΣΠ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αντιμετωπίζουν εξαιρετικά μεγάλες ελλείψεις σε βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, για τα 350 παιδιά για τα οποία φέρουν την άμεση ευθύνη ανατροφής τους καθώς μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού, αλλά και για τα 17.731 παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες σε είδη διατροφής και προϊόντα υγιεινής.

Με την ελπίδα πως θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους για τα παιδιά, σας παραθέτουμε τις βασικότερες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν:

·       Ζυμαρικά
·       Γάλα
·       Λάδι
·       Όσπρια
·       Ρύζι
·       Σάλτσα ντομάτας
·       Είδη πρωινού (μέλι, κακάο, φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά, κρουασάν…)
·       Βρεφικές κρέμες
·       Βρεφικό γάλα
·       Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, κρέμες συγκάματος, σαμπουάν, αφρόλουτρα..)
·       Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά & απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων & πιάτων, χλωρίνη…)
·       Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο Γραφείο Πειραιά του Οργανισμού, Γεωργίου Κασιμάτη 1, Μεγ. ΕΒΕΠ – 4ος όροφος, τηλ. 210 4134389, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 5.00 μ.μ., ή κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του Συλλόγου μας.

Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση και στην θετική ανταπόκρισή σας, για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια στήριξης αυτών των παιδιών που βρίσκονται σε πραγματικό αδιέξοδο, δίνοντάς τους χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                             ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ                    ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!