Οι πολίστες του Ολυμπιακού, κατακτητές της υψηλότερης κορυφής στο ευρωπαϊκό πόλο

Υποδοχή ηρώων στους πρωταθλητές Ευρώπης!
Το Καραϊσκάκη ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» και ο κόσμος του Θρύλου υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης πολίστες!
Μία τεράστια επιτυχία, ένα θρυλικό επίτευγμα, στιγμές μοναδικές, ανεπανάληπτες, στιγμές «ερυθρόλευκης» υπερηφάνειας. Οι πολίστες του Ολυμπιακού, κατακτητές της υψηλότερης κορυφής στο ευρωπαϊκό πόλο, πρωταθλητές Ευρώπης, έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Ελλάδα και αμέσως μετά μετέβησαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου δόθηκε το ραντεβού με τον κόσμο του Θρύλου, προκειμένου να τους αποθεώσει. Να τους δείξει την απεριόριστη αγάπη που έχει για το κόκκινο και το λευκό, για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο!
Το γήπεδο Καραϊσκάκη ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και ο κόσμος άρχισε να τραγουδά από νωρίς, για τη μεγάλη του αγάπη. Για τον Ολυμπιακό. Σημαίες, πανό, συνθήματα, τραγούδια, τύμπανα, έδωσαν ζωή στο Ναό του Θρύλου, την ώρα που οι πρωταθλητές Ευρώπης πλησίαζαν προς το φαληρικό στάδιο!
Κατά την άφιξη της αποστολής επικράτησε πανζουρλισμός! «Να ‘τοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη», «Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!», «Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές», «Αυτό είναι σωστό! Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!» ήταν μερικά από τα συνθήματα, τα οποία δόνησαν την ατμόσφαιρα. Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού, φώναξαν δυνατά, για τη μεγάλη τους αγάπη και αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ευρώπης!
Η αποστολή του Θρύλου, με τον Μιχάλη Κουντούρη μπροστάρη, έφτασε με το πούλμαν της ομάδας ποδοσφαίρου, το ανανεωμένο, θρυλικό πούλμαν, με το έμβλημα του Ολυμπιακού τεράστιο, να δεσπόζει! Μπήκαν από την είσοδο των πούλμαν και ευρισκόμενοι στην είσοδο των αποδυτηρίων, ανέβηκαν σε μία στην είσοδο της θύρας 33-34-35 και βρέθηκαν λίγο υπερυψωμένοι, σε σχέση με τον κόσμο, ο οποίος κατέκλεισε τον χώρο των VIP και άρχισε να φωνάζει εκ νέου συνθήματα και τραγούδια!

Οι πολίστες του Θρύλου, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος και όλοι οι συντελεστές της πρωταθλήτριας Ευρώπης, σήκωσαν ψηλά στον πειραϊκό ουρανό το τρόπαιο. Το βαρύτιμο τρόπαιο! Τραγούδησαν συνθήματα μαζί με τον κόσμο, πήραν στα χέρια τους τις μεγάλες σημαίες και μαζί με τους οπαδούς έγιναν ένα! Με τα μετάλλια στο στήθος και την καρδιά γεμάτη συναισθήματα, ξέσπασαν. Γέλασαν, δάκρυσαν, συγκίνησαν και συγκινήθηκαν! Από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, από το πάνθεο των νικητών, σήκωσαν όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού στα ουράνια!

Μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Ολυμπιακού σήκωσαν ένα πανό το οποίο έλεγε «Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα». Ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος οδηγεί σταθερά τα τμήματα του ερασιτέχνη στις επιτυχίες, αλλά και προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα από την πρώτη ημέρα ανάληψης της προεδρίας της ομάδας μας.

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!