Από την 1η Φεβρουαρίου Πειραιάς – Αεροδρόμιο απευθείας

Η σιδηροδρομική σύνδεση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο είναι στρατηγικής σημασίας και γίνεται γεγονός μέσα στις επόμενες ημέρες. Η απευθείας σύνδεση με τη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο μπαίνει σε λειτουργία άμεσα.

Ο Πειραιάς και το Αεροδρόμιο θα συνδεθούν απευθείας με τον προαστιακό και η διαδρομή θα γίνεται άνετα και χωρίς μετεπιβίβαση.


Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι 60 λεπτά και οι επιβάτες θα μπορούν με άνεση από το Ελευθέριος Βενιζέλος να βρεθούν στην προβλήτα αναχώρησης του πλοίου τους και το αντίστροφο.

Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας πλέον θα έχει απευθείας σύνδεση με Κιάτο και Χαλκίδα, ενώ οι διαδρομές για το επιβατικό κοινό γίνονται άνετες καθώς από το λιμάνι θα μπορούν με μετεπιβίβαση στο μετρό να κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και τα βόρεια ή τα νότια προάστια.

Η λειτουργία της γραμμής μετά και τις επιτυχημένες δοκιμές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες θα ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου.

Το κόστος χρήσης του προαστιακού στο αστικό τμήμα των διαδρομών θα είναι όσο και στα υπόλοιπα μέσα, δηλαδή 1,40 ευρώ με διάρκεια 90 λεπτών.

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!