Ειδήσεις

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου του Αφανούς Ναυτικού

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου του Αφανούς Ναυτικού, το οποίο φιλοτεχνήθηκε με πρωτοβουλία και δαπάνη του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ακτή Μιαούλη.
Διαβάστε Περισσότερα

Απογευματινό ωράριο λειτουργίας σε 7 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας σε 7 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και κατά τις απογευματινές ώρες, προκειμένου να περνούν περισσότερες ώρες στους χώρους των Κέντρων Αγάπης τα μέλη.
Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση νέων λεωφορείων Δημοτικής Συγκοινωνίας Πειραιά

Η παρουσίαση των νέων κόκκινων λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Πειραιά πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, σε μια σύντομη διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τη Μαρίνα Ζέας.
Διαβάστε Περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών από τον Δήμο Πειραιά

Ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών παρέχει πλέον ο Δήμος Πειραιά, με στόχο την εύκολη και άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών.
Συγκεκριμένα, οι δημότες μπορούν να συνδέονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά http://piraeus.gov.gr/  μέσω taxisnet στο οικονομικό σύστημα του Δήμου, έχοντας τις παρακάτω δυνατότητες:
Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαυρίκος παρευρέθηκε τη Τρίτη 2/4/19 στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαυρίκος παρευρέθηκε τη Τρίτη 2/4/19 στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Επρόκειτο για μια πολύ οργανωμένη εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκε η επιχειρηματική ιστορία του τόπου μας τα τελευταία 100 χρόνια.

Δυο Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά θα ανακαινιστούν πλήρως στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς»

Δυο Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά θα ανακαινιστούν πλήρως στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς» της εταιρείας ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS.
Διαβάστε Περισσότερα

Συζήτηση σχετικά με την κήρυξη-οριοθέτηση ή μη, του Δήμου Πειραιά, ως αρχαιολογικού χώρου

Ο Δήμαρχος Πειραιά, ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου & Συμβουλίου Μουσείων, με θέμα την εισήγηση για τη Κήρυξη – Οριοθέτηση ή μη ως αρχαιολογικού χώρου περιοχής των Δήμων Πειραιά και Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Π.Ε. Πειραιώς, Περιφέρειας Αττικής, προσκάλεσε τους φορείς της πόλης...
Διαβάστε Περισσότερα

Παρέμβαση Ε.Β.Ε.Π. σε Υπουργεία Ναυτιλίας και Οικονομίας για την απλοποίηση των διαδικασιών επισκευής πλοίων

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Β. Κορκίδης, με επιστολή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Φ. Κουβέλη και τον αναπλ. Υπουργό Βιομηχανίας, κ. Σ. Πιτσιόρλα, ζητά να απλοποιηθούν οι διαδικασίες επισκευής πλοίων, χωρίς να χρειάζεται να προσκομισθεί η σχετική βεβαίωση από Νηογνώμονα, προκειμένου να περιορισθεί η γραφειοκρατία και να επιταχυνθεί η ανάπτυξη στον εν λόγω κρίσιμο για την οικονομία της χώρας μας Κλάδο.
Ειδικότερα, αναφέρει στην επιστολή:
Διαβάστε Περισσότερα

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!