Ειδήσεις

«Κατάθεση θέσεων - προτάσεων Ε.Β.Ε.Π. στη Βουλή για την ανάπτυξη του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, συμμετείχε διά των εκπροσώπων του κ. κ. Κ. Αχλαδίτη, Β΄ Αντιπρόεδρο και Κ. Καμπόλη, Μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνο Δυτ. Αττικής, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, που έλαβε χώρα στις 19.10.18, για την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, καθώς εμπίπτει στο χώρο ευθύνης του Επιμελητηρίου, καταθέτοντας τις σχετικές θέσεις και προτάσεις του.
Ειδικότερα:
Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν εξετάσεις στα Δημοτικά Πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά

Δωρεάν εξετάσεις σε δημότες άπορους ή με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες,  που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από άλλους κρατικούς φορείς παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης,  συνεχίζουν να παρέχουν τα πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά.
Διαβάστε Περισσότερα

Απαλλαγή Τελών Καθαριότητας & Φωτισμού σε ακίνητα που βρίσκονται σε διακοπή ηλεκτροδότησης και δεν χρησιμοποιούνται

Απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, όσοι ιδιοκτήτες διακόπτουν την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους, σύμφωνα με το άρθρο 222 του Ν. 4555/19-07-2018 (ΦΕΚ 133 Α΄).
Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πειραιάς γίνεται Ψηφιακός

Την Ψηφιακή Στρατηγική του Δήμου Πειραιά 2018-2024, παρουσίασαν σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο μικρό Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης.
Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Πειραιά

Ξεκινά από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», το οποίο επαναλειτούργησε στον Δήμο Πειραιά το 2017, έπειτα από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.
Διαβάστε Περισσότερα

Ενισχύεται αποφασιστικά η Δημοτική Συγκοινωνία Νίκαιας-Αγ.ι. Ρέντη

Με δυο λεωφορεία που θα συνδέουν τη Νίκαια με τον Αγ.Ι. Ρέντη, ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία και ένα αίτημα ετών γίνεται πραγματικότητα. Η έναρξη λειτουργίας της Γραμμής2 θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη. Σχολεία, φορείς και σύλλογοι της πόλης θα πραγματοποιήσουν ένα πρωτότυπο δρώμενο για να γιορτάσουν την έναρξη της νεας γραμμής.
Διαβάστε Περισσότερα

Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς προς τους επιχειρηματίες για την Πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές.
Διαβάστε Περισσότερα

«Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή – Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών!»

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η Kλινική «ΡΕΑ» κι ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, πραγματοποιούν καμπάνια ενημέρωσης στην πόλη, με περίπτερο στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Καραΐσκου, για την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκίνησε δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας με αφετηρία την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

Δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθιερώνει η Δημοτική Αρχή Πειραιά με αφετηρία την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες.
Το δρομολόγιο ξεκίνησε την Πέμπτη 13/9/2018, έχει αφετηρία την οδό Λακωνίας και Καπετάν Γέρμα και προορισμό τα νοσοκομεία Μεταξά και Τζάνειο.
Αναλυτικά το δρομολόγιο έχει την ακόλουθη διαδρομή:

Διαβάστε Περισσότερα

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!